Què necessites trobar?

Laudelí Arnau

ESPECIALITATS :
Actor/Actriu
ALTRES ESPECIALITATS:
pallasso, malabars, esgrima, balls i danses
ESTUDIS:
ESAD València
EMAIL:
laudeli.arnau@gmail.com
IDIOMES:
català, castellà
REPRESENTANT:
{pi_representante}
ALÇADA:
180

Laudelí Arnau és Llicenciat en Art Dramàtic per l’ESAD de València i Tècnic Superior en Integració Social.

Completa la seva formació amb el Curs de Postgrau en Teatre i Educació per l'I.T. de Barcelona.

Format amb Gabi Dan Droste, Iramar Rodriguez, Stephen Langritge, Fraser Trainer, Avner Eisenbert, Sean Gandini, Paola Rizza, Chistophe Marchand, Cesca Salazar, Montse Anfruns, Victoria Salvador, Jesús Jara, Sergi Claramunt, Merche Ochoa, Simon Edwards, Peter Gadish, Berty Tovias, Virginia Imaz, Marc Rosich i Antón Valén.TREBALLS

Laudelí Arnau

Treballa en centres d’acollida amb adolescents en risc d’exclusió social, i menors estrangers indocumentats no acompanyats; centres d’atenció especialitzada de persones amb disminució psíquica i/o diversitat funcional;  persones sense llar; Infància i adolescència.

Ha donat cursos i tallers en escoles, universitats, institucions d’educació en el lleure i diversos centres de creació.

Com a actor ha participat en els muntatges L'Anima bona de Sezuan de Bertolt Brecht, i El Tartuf de Moliere , dirigits per Ramon Moreno; Tombatossals, Deus o besties, Veles e vents, El foc del mar, Nit magica, El ball de les rates mortes, Don Quixot somnia de nou i diversos espectacles especials de Xarxa Teatre. També alterna els seus treballs en diferents companyies de teatre: Dinamic Espectaculos, Monti & Cia, Scura splats, Engrata Teatre, entre altres. Ha realitzat diverses Gales i Intervencions Hospitalàries amb Pallassos sense Fronteres; així com vàries intervencions en Centres Penitenciaris.

Participa en La Riera de Produccions de Televisió de Catalunya, Dir: Esteve Rovira; i en la TV Movie Las palabras de Vero de Trivision (TV3, RTVV), Dir: Octavi Masia.

És membre fundador, director artístic i part de l’equip pedagògic de l'entitat Trompitxols Arts Escèniques Aplicades, de la que és actor i creador. Amb Trompitxols Arts Escèniques Aplicades ha estrenat Baldufejant, Polpet ix al carrer, Col·loqui de col·loquis, Pallasso, pallasso!,  Ànima i Pallasso amb corda.


VIDEOS

Laudelí ArnauAUDIOS
CONTACTE

×

{SuccessMessage}

×

{ErrorTitle}

  • _error


Laudelí Arnau