Què necessites trobar?

Rosalía GT

ESPECIALITATS :
Actor/Actriu, Director/a
ALTRES ESPECIALITATS:
Direcció/ Dramatúrgia/ Docent / Cant / Dansa / Xanques / Ioga / Accents en castellà
ESTUDIS:
Dramatúrgia - Sala Beckett / Tècnica Meisner - Javier Galitó-Cava / Formació actoral - El Timbal / Doblatge - Escola Catalana de Doblatge / Formació en dansa - Centre Maxime D'Harroche
EMAIL:
rosalia.g.t@gmail.com
IDIOMES:
Gallec, català, castellà, anglès, francès, portuguès
REPRESENTANT:
{pi_representante}
ALÇADA:
1,70


Rosalía GT inicia els seus estudis d'interpretació a Barcelona obtenint el Títol de formació profesional de l'actor a l'escola El Timbal i també es va graduar en tècnica Meisner amb el programa del Javier Galitó-Cava. A més, va rebre cursos especials en interpretació a càmera, monòlegs i stand-up comedy. Així mateix, es va formar a altres disciplines artístiques com el cant i la dansa. Actualment s'està desenvolupant com a dramaturga, havent portat a escena alguna de les seves peces (Cara y cruz, La nueva Eva) i com a directora a diferents projectes teatrals (Íncubo, El síndrome Hitchcock, Las 1001 noches).

Va participar al llargmetratge “Mayombe Paula” del Randy Machado; en diferents curtmetratges com “Encuentros y desencuentros” del Miquel Sitjar, “Espacio cerrado” del Manel Mateos,“Las mil y una posibilidades” de la Zhu Shijiao; i a la webserie “Proyecto Adelfa” de l'Andrea Caba.

En teatre va treballar a “Exiliadas” (dir. Ricard Boluda), “Amor matern” (Dir. Montse Bernat), “Instrucciones de vida” (Dir. Marc Mercader) i al musical “Fantasmas” (dir. Rossella Scalzi). També va ser actriu de la companyia La Xixa teatre molt coneguda per especialitzar-se en Teatre-Fòrum.

Cal afegir que ha treballat com a ballarina, professora de ball, coreògrafa, presentadora i animadora en diferents esdeveniments. Tota aquesta continua formació i investigació personal té l'objectiu de millorar les seves habilitats i capacitats convertint-la en una artista versàtil i multidisciplinària.

Idiomes: Gallec, nadiu; Castellà, nadiu; Francès, alt; Anglès, alt; Portuguès, alt; Català, alt.


TREBALLS

Rosalía GT


actor Rosalía GT


VIDEOS

Rosalía GTAUDIOSÀudio en català


Àudio en castellàCONTACTE

×

{SuccessMessage}

×

{ErrorTitle}

  • _error


Rosalía GT