Què necessites trobar?

Gal Soler

ESPECIALITATS :
Actor/Actriu
ALTRES ESPECIALITATS:
doblatge
ESTUDIS:
{pi_estudios}
EMAIL:
solergal@gmail.com
IDIOMES:
castellà, català
REPRESENTANT:
{pi_representante}
ALÇADA:
175

Currículum i dades personals

Característiques físiques: Alçada: 1,75 m. Pes: 80 kg. Cabell: morè Ulls: negres Idiomes: català, castellà, nocions d`anglès i francès. Carnet de conduir i cotxe.

Experiència laboral

Vaig debutar al teatre professional l`any 1973, a la Companyia de Núria Espert, de la que vaig formar part fins el 1977, amb els muntatges de Yerma, de Federico García Lorca i Divinas Palabras, de Don Ramón M. del Valle Inclán, dirigits per Víctor García. D`aleshores ençà, he treballat ininterrompudament, com actor, a teatre, cinema, televisió, ràdio, doblatge, recitals de poesia, lectures dramatitzades... tant en català com en castellà.


TREBALLS

Gal Soler

Dels meus treballs en destacaria, entre d`altres, els dirigits per: Víctor García a Yerma i Divinas palabras Esteve Polls a Canigó, El malalt imaginari.... Ricard Salvat a La primera història d`Esther Ángel Alonso a La bojiganga Jaume Nadal a Gal·lileo Gal·lilei... Ignasi Roda a Sergi i la màquina del temps Pau Garsaball a El retaule del flautista Pere Daussà a Sagitari, La festa del blat... J.G. Schroeder a El cafè de la Marina Montserrat Julió a Pigmalió, El roig i el blau... Lluís Pascual a Medea Frederic Roda a Filomena Marturano

Els meus Darrers treballs han estat: Els Antiquaris de Gerard Vazquez al Teatre Gaudí dirigit per Ever Blanchet, Ondina de Giradoux, a la Companyia de Sílvia Munt, dirigit per Santiago Sans (El rey de las Ondinas) Marathon de Ricardo Monti, dirigit pel director argentí Rafael Nofal (El Conquistador) Els triomfadors d`Alain Krief, dirigit per Jaume Nadal (Robert Gramunt) Edmond de David Mamet, dirigit per Tony Kitlinsky (El Predicador i d`altres) Fedra de Racinne, dirigit per Esteve Polls (El Rei Teseu) i Migracions d'Ever Blanchet.

 


Al Cinema he intervingut en Estigmas d'Adan Aliaga, Salvador de Manuel Huerga, La ciutat cremada, Victòria, Viaje al más allá, Garum Curtmetratges: El gótic, a la recerca de la llum, L`amic i l`estrany

  


A la Televisió he actuat a: Dramàtics: Salomé, La dama de las camèlies, Poema de Nadal, El último café. Infantils: Terra d`escudelles, Barri Sèsam... Telesèries: Estació d`enllaç, Secrets de família, Nissaga de poder, Ambiciones, El cor de la ciutat, Hospital Central, el Comisario, Almas Gemelas, Águila Roja i La Riera.

Els meus Darrers treballs han estat: Televisió: Televisió de Catalunya: Kubala, Moreno i ManchonLa Riera, El cor de la Ciutat, Quia de Sílvia Munt. Televisió Espanyola: Águila Roja,Los Misterios de Laura i Gran Reserva. Antena 3: El secreto del puente viejoAlmas Gemelas, Tele 5: El comisario, Hospital Central.

   


A la Ràdio he participat en diferents programes dramàtics: All i salobre, Incerta glòria, Tirant lo blanc, Taxi, Estimada Rodoreda, Otel·loCONTACTE

×

{SuccessMessage}

×

{ErrorTitle}

  • _error


Gal Soler