Què necessites trobar?

XERRADA INFORMATIVA SOBRE LA NOVA NORMATIVA QUE PERMET LA COTITZACIÓ VOLUNTÀRIA DELS ARTISTES DURANT ELS PERÍODES D'INACTIVITAT

Publicado el 06 de Marzo de 2019


DIA: dilluns 18 de març
HORA: de 12:00 a 14:00h.
LLOC: a la seu de l'AADPC

INSCRIPCIONS

La Secretaria d’Acció Sindical de l'AADPC us convoca a una xerrada, adreçada exclusivament als associats, per informar sobre la llei que regula la possibilitat d’estar donat d’alta a la Seguretat Social durant els períodes d'inactivitat.

Tenint en compte la importància d’aquesta possibilitat pel que fa a futures prestacions com la jubilació, organitzem aquesta xerrada a fi que l’advocada laboralista de l’AADPC, Andrea Leunda, pugui explicar-nos els detalls i el funcionament d'aquesta normativa, així com respondre als dubtes que sorgeixin sobre la qüestió exposada.

Us convidem, per tant, a participar d'aquesta xerrada i, en cas que us interessi, preguem que confirmeu la vostra assistència omplint el següent FORMULARI.

D’altra banda, podeu proposar-nos qualsevol tema que sigui del vostre interès per organitzar properes xerrades. Envieu les vostres propostes a Jaume Costa, representant sindical de l’AADPC (j.costa@aadpc.cat).