Què necessites trobar?

VINE A CELEBRAR EL DIA MUNDIAL DEL TEATRE 2023

Publicado el 16 de Marzo de 2023

S’apropa el 27 de març que és el Dia Mundial del Teatre, i conjuntament amb ADETCA, el volem celebrar amb vosaltres:ACTE INSTITUCIONAL

Al matí farem un acte institucional, organitzat conjuntament entre l'AADPC i ADETCA, que tindrà lloc a la Sala Beckett a les 12h. L'actor i soci Jordi Vidal serà el nostre mestre de cerimònies, qui conduirà i amenitzarà l'acte de celebració d'aquest dia tant especial.

Després de la presentació de les dades de recuperació de públics per part de la Isabel Vidal, i de l'explicació de les fites aconseguides per l'Àlex Casanovas, la nostra sòcia i directora Daniela De Vecchi, llegirà el Manifest Internacional del Teatre, enguany escrit per l'actriu egípcia Samiha Ayoub.

Després de fer balanç de les activitats de la setmana del DMT, continuarem amb la lectura del manifest de l'AADPC, escrit i interpretat per l'actor i soci Ivan Benet. 

Tancarem l'acte amb una foto grupal i un brindis en honor al teatre!

VINE A L'ACTE INSTITUCIONAL

LA FESTA


Al vespre, ADETCA tancarà la jornada de celebració amb una festa a la sala La Paloma a les 20 h dinamitzada per Guillem Albà i la Marabunta amb un concurs de ball.

VINE A LA FESTA