Què necessites trobar?

TOT PREPARAT PER LA 10A MOSTRA DE TEATRE DEL C.P. LLEDONERS

Publicado el 21 de Septiembre de 2018

Per desè any consecutiu,  l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya participa a la Mostra de Teatre al Centre Penitenciari de Lledoners (St. Joan de Vilatorrada) que enguany arriba a la seva 10a edició.

El proper 27 de setembre, les actrius Ester Bartomeu i Rosa Andreu, Vicepresidenta i Secretària General de l’AADPC respectivament, seran les encarregades d’inaugurar aquesta mostra teatral i a partir del 28 de setembre, fins al 14 d’octubre, els associats de l'AADPC representaran disset d’espectacles diferents, acostant així el teatre i la cultura als interns del centre.

Aquesta serà una edició plena de simbolisme. Com a espectadors excepcionals, enguany hi seran, el vicepresident Oriol Junqueras i els consellers Jordi Turull, Josep Rull, Joaquim Forn i Raül Romeva, així com els presidents de l’ANC, Jordi Sànchez, i d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart. Tant els presos polítics com la resta d'interns tindran l’oportunitat de veure un ventall d’espectacles de gèneres diversos com comèdies, drames socials, recitals de poesia, cabaret, monòlegs o teatre de l’absurd entre altres. L’excepcionalitat del moment fa que molts d'aquest espectacles parlin de la memòria històrica i llibertats.

El 14 d’octubre al matí, els interns estaran acompanyats dels seus fills i familiars per compartir l’experiència d’assistir junts i gaudir de l'espectacle “La llibreria màgica”, una obra de teatre per a tots els públics de la Cia. PeixosPeixera Teatre. Aquesta acció, que es va iniciar l’any passat amb gran èxit, promou viure l'experiència familiar d'anar al teatre, amb tota naturalitat, com qualsevol altra família amb fills petits un diumenge al matí.

L’acció social de l’AADPC al Centre Penitenciari de Lledoners s’inicià fa 10 anys, gràcies a la voluntat d’ambdues entitats de col·laborar estretament en la millora de la vida cultural dels interns. El principal problema dels reclusos, una vegada surten en llibertat, és com gestionen el seu lleure d’una manera sana i legal. Per això des del centre, i amb la col·laboració de l’AADPC, s’intenta que coneguin altres maneres de gestionar el seu temps lliure, i que a través del teatre reflexionin sobre situacions fictícies diferents de les seves realitats.


PROGRAMACIÓ DE LA 10a MOSTRA DE TEATRE DEL CP LLEDONERS

Membres de l’AADPCObraDia
José Barón
Edu Gibert
Inseparables28 de setembre de 2018
Àngels LópezPerdónate28 de setembre de 2018
Jordi Cadellans
Maria Clausó
Ferran Terraza
Hipopótamos29 de setembre de 2018
Aina HuguetCremades d'últim grau29 de setembre de 2018
Enric Cambray
Ricard Farré
Les dones sàvies30 de setembre de 2018
Manuel VeigaSiempre a la verita tuya 30 de setembre de 2018
Sergi Mateu
Jordi Andújar
Puig i Cadafalch, un croquis5 d'octubre de 2018
Laia Alzina
Laura Pau
Martí Torras Mayneris    
Cobi, Curro, Naranjito6 d'octubre de 2018
Roc Esquius
Núria Deulofeu
Isidre Montserrat
i ME6 d'octubre de 2018
Maite Bassa
Montse Bernad
Roger Ribó
Et vindré a tapar7 d'octubre de 2018
Marisol CasasIncerteses7 d'octubre de 2018
Romina Cocca
Eduardo Telletxea
Dos familias12 d'octubre de 2018
David Pintó
Joan Valentí
Mort a les cunetes12 d'octubre de 2018
Marcel Vilaròs El meu avi va anar a Cuba 13 d'octubre de 2018
Marta Aran
Lara Díez
Bàrbara Roig
Háblame de Lorca, Miguel13 d'octubre de 2018
Fanny Ferran
Ximena Marsé
Ramon Pros
La llibreria màgica
(espectacle familiar amb fills)     
14 d'octubre de 2018
Nona Asensio Deliris impossibles 14 d'octubre de 2018