Què necessites trobar?

SORTEIG D'INVITACIONS PER A LA XIX GALA 'CATALUNYA AIXECA EL TELÓ'

Publicado el 10 de Septiembre de 2020

Un anys més, ADETCA, els Teatres Públics i l’AADPC estem organitzant una nova edició de la Gala "Catalunya Aixeca el Teló", que se celebrarà el 22 de setembre a les 21h al Teatre Victòria. En aquesta gala es presentaran les principals novetats i propostes de la temporada teatral 2020-2021. Com cada any, comptem amb el suport de TV3 que retransmetrà l'esdeveniment.

L’AADPC disposa de 32 invitacions per assistir-hi. Els socis i sòcies interessades en adquirir entrades teniu temps fins al divendres 11 de setembre per inscriure-us al sorteig. Passat aquell dia tancarem el llistat i ja no es podrà inscriure ningú més.

Aquest any, en motiu de la reducció d'aforament i perquè es pugui beneficiar la major quantitat possible d'associats i associades, només podreu demanar una entrada per persona.

Les entrades s’assignaran per sorteig. Dilluns al matí ens posarem en contacte amb les persones afortunades perquè confirmeu la vostra assistència. La resta d'inscrits quedaran en llista d'espera per si hi hagués alguna baixa.

IMPORTANT!! En cas de guanyar les entrades i no poder assistir-hi, cal que ens ho comuniqueu el més aviat possible per tal que no quedin butaques lliures reservades per l'AADPC.