Què necessites trobar?

SORTEIG DE 5 ENTRADES DOBLES PER LA X GALA DELS PREMIS GAUDÍ

Publicado el 16 de Enero de 2018

Sorteig exclusiu per a associats


L'Acadèmia del Cinema Català celebra enguany la desena edició dels Premis Gaudí el proper diumenge 28 de gener a les 21.30 h a l’Auditori del Fòrum – CCIB, Centre de Convencions Internacional de Barcelona (Plaça Leonardo de Vinci de Barcelona).

L’AADPC disposa de 5 entrades dobles per assistir a aquest esdeveniment. Els associats interessats en adquirir una entrada doble heu d’omplir el FORMULARI que trobareu en el botó de sota fins el dijous 18 de gener a les 10.00 hores. A partir d’aquell moment tancarem el llistat i ja no es podrà inscriure ningú més.

Les entrades s’assignaran per sorteig que se celebrarà el mateix dijous 18, a les 10.15 h. A continuació us enviarem un correu electrònic a tots els afortunats amb la confirmació d’entrades assignades.

Un cop l'Acadèmia del Cinema Català rebi les dades dels 5 guanyadors, es posaran en contacte amb ells per l'obtenció de les entrades.

Us recordem que l’entrada és personal i intransferible i el dia de la gala, per accedir a l’Auditori del Fòrum, s’haurà de portar l’entrada i el DNI.