Què necessites trobar?

SESSIÓ INFORMATIVA SOBRE LA REFORMA LABORAL

Publicado el 20 de Enero de 2022En data 30 de desembre es va publicar al BOE la nova Reforma Laboral: el Reial Decret-llei 32/2021, de 20 de desembre, de mesures urgents per a la reforma laboral, la garantia de l’estabilitat en el treball i la transformació del mercat de treball.

La nova Reforma Laboral està aprovada i ja és vigent (tot i que, com us explicarem a continuació, es fixen certs terminis per l’aplicació d’algunes modificacions).

Volem explicar-vos quines són, a dia d’avui, les novetats més importants, tot tenint en compte que:

La norma encara pot patir canvis, s’ha de desenvolupar reglamentàriament, interpretar, i està previst, que durant aquest any 2022 les recomanacions recollides a l’Estatut de l'Artista s'incorporin a la normativa legal vigent.

Al final d'aquesta notícia podreu descarregar una primera aproximació al contingut del Reial Decret-llei, amb un seguit de "preguntes freqüents". 


TROBADA INFORMATIVA SOBRE LA REFORMA LABORAL


El proper dilluns 31 de gener a les 13 h farem una sesió informativa, a càrrec de les advocades de l'AADPC Ana Airas i Andrea Leunda, per explicar a grans trets els canvis que hi ha hagut, sobretot en l’àmbit del Règim General. Està previst que aquesta trobada tingui una durada d'una hora. A fi de preparar la sessió, ens podeu remetre les vostres preguntes i dubtes en el formulari d'inscripció.

INSCRIU-TE


Per tractar sobre la incidència de la Reforma Laboral en l’àmbit del Règim Especial d’Artistes, quan disposem de més informació al respecte, farem una Píndola formativa a partir del mes de març, de la qual us mantindrem informats.DESCARREGA'T:

RESUM DE LA NOVA REFORMA LABORAL
PREGUNTES FREQÜENTS