Què necessites trobar?

SERVEI DE CONFECCIÓ DE LA DECLARACIÓ ANUAL SOBRE L’IRPF DE L’ANY 2021

Publicado el 13 de Abril de 2022Aquest any torna a estar disponible el servei anual de preparació de la Declaració anual de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques que serà prestat per la consultoria Talaia-CoopDeMà a partir del dijous 21 d’abril fins a finals de juny.


CONDICIONS

Les condicions del servei són les següents:

Per sol·licitar la preparació de la declaració anual serà necessari enviar un correu electrònic a l’assessora Àngels a partir del 21 d’abril a l’adreça mariangels@talaia.info

La declaració no es confeccionarà el mateix dia que s’enviï el correu electrònic, per tant, recomanem posar-se en contacte amb l’assessoria Talaia-CoopDeMà abans del dia 27 de juny, ja que aquest és l’últim dia per presentar les domiciliacions en cas que el resultat de la Declaració sigui ingressar.

Serà necessari que al correu electrònic adjunteu:

- La Declaració de la renda de l’exercici 2021.

- El vostre nom i cognoms.

- El vostre número de telèfon.

- El número de DNI o NIE.

- La data de caducitat del vostre DNI, la data d’expedició en cas que el DNI sigui permanent o el número de suport en cas de disposar NIE.

- En cas de variacions en l’estat civil o naixement de descendència: consigneu el nou estat civil o el nom i data de naixement del fill o filla nascut i data d’adopció del fill o filla adoptat.

- En cas de variacions en el domicili: nova adreça, nova referència cadastral i en cas de lloguer, DNI o NIE de la persona arrendadora.

- En cas d’haver subscrit un contracte de lloguer i complir algun dels següents requisits (contracte de lloguer signat amb anterioritat a l’1 de gener de 2015, tenir 32 anys o menys, haver estat a l’atur 183 dies o més durant l’exercici 2021, tenir un grau de discapacitat igual o superior al 65% o ser vidu/a i tenir més de 65 anys): enviar la totalitat de la renda abonada en concepte de pagament de lloguer durant l’exercici 2021.

- En cas d’estar donat/da al RETA o al cens d’empresaris, professionals i retenidors: factures físiques emeses i suportades i resumen de l’IVA de l’exercici 2021 (en cas de disposar dels mateixos).

- Certificat de pagament de quotes de l’AADPC.

- La resta de documentació que considereu.

L’assessora Feli Martin contactarà amb vosaltres per tractar la preparació de la declaració.


PREU

El preu del servei és el següent:


GENERAL
(preus mínims)    
AMB IVA    
Acceptació esborrany46,00 €55,66 €
Simplificada67,00 €81,07 €
Conjunta si hi ha dos pagadors/es110 €133,10 €
Professionals/lloguer (a valorar)87 €105,27 €
Professionals/lloguer+cònjuge simplificada  130,00 €157,30 €
Patrimoni (a valorar)
67,00 €81,07 €CALENDARI TRIBUTARI

El calendari tributari de l’Agència Tributària, als efectes d’aquesta Declaració Anual sobre l’IRPF de l’exercici 2021, queda establert de la següent manera:


RENDA I PATRIMONI

Presentació per internet de la Declaració anual 2021.

Des del dia 6 d’abril fins el 30 de juny

Si és amb resultat a ingressar amb domiciliació en compte bancari: fins el 27 de juny.


RENDA

Presentació per telèfon de la declaració anual 2021. La cita prèvia es podrà demanar del 3 de maig al 29 de juny.

Inici de l'atenció presencial a les oficines de l'AEAT, Comunitats Autònomes i entitats col·laboradores de la Declaració anual del 2021. La cita prèvia es podrà demanar del 26 de maig al 29 de juny.


LA QUOTA DE L'AADPC DESGRAVA A HISENDA

Us recordem que la quota de l'AADPC desgrava a hisenda perquè té la consideració de quota sindical deduïble. Penseu en mencionar aquest aspecte al gestor, gestoria o entitat a qui encarregueu que us efectuï la declaració de la renda de l’any 2021 perquè ho posi a la casella corresponent.

Qui l'any 2021 va pagar quotes de l'AADPC ha d'haver rebut per correu electrònic el corresponent certificat. Si no el trobeu ni a la safata d'entrada ni a la de SPAM, poseu-vos en contacte amb nosaltres enviant un correu a l'adreça atencioalsoci@aadpc.cat