Què necessites trobar?

REUNIONS MANTINGUDES LA SETMANA DEL 27 D'ABRIL AL 3 DE MAIG

Publicado el 30 de Abril de 2020

- Dimarts 28 d'abril, ens hem reunit  amb les associacions TTP, PAC, APCC i la cia La Tal per parlar sobre la situació a les arts de carrer. 

- El dimecres 29 d'abril, ha tingut lloc una reunió entre el CoNCA i la resta d’associacions professionals per posar en comú les demandes del sector que encara no han tingut resposta per part de les administracions públiques i crear un grup de treball fer força de manera conjunta.

- El dijous 30 d'abril, ens hem reunit l’equip de l'AADPC per coordinar-nos entre departaments. 

- També dijous 30 d'abril, la Secretaria d'Acció Sindical i el Departament Jurídic de l'AADPC s'ha reunit amb l'Institut Català de Seguretat i Salut Laboral, del Departament de Treball, per parlar sobre les mesures acordades entre la part social i els estudis de doblatge de Barcelona pel que fa a prevenció i higiene. Un cop feta la explicació sobre la realitat laboral dels actors, actrius, directors i directores de doblatge, el departament ha mostrat interès en ajudar a desenvolupar la millora del protocol de mínims consensuat amb els estudis. També han comentat que els estudis han de tenir una àrea de PRL per cobrir els aspectes que no apareixen en el document consensuat (per exemple, què passa si el director/directora contracta a professionals de més de 70 anys). Hem quedat que quan es posin en pràctica els protocols consensuats, tornarem a parlar per verificar que se segueixen i s’han compromès a fer un seguiment.