Què necessites trobar?

REUNIONS MANTINGUDES AQUESTA SETMANA

Publicado el 24 de Abril de 2020

Dilluns 20 abril:

Reunió amb el grup de treball format per 12 associacions i entitats d'arts escèniques que treballem per unes reclamacions conjuntes. La setmana passada vam difondre el POSICIONAMENT TRANSVERSAL DE LES ASSOCIACIONS PROFESSIONALS DE LES ARTS ESCÈNIQUES.

Aquesta setmana hem ampliat aquest grup de treball i hem incorporat a 4 entitats més: l’ACET, el Col·lectiu de Companyies, la Xarxa de Distribuïdores i la Xarxa de Professionals de la Producció d’Arts Escèniques.

Seguirem treballant per fer un front comú i tenir així més força.


Dimarts 21 d'abril: 

Reunió telemàtica amb Gemma Cendra, d’ERC Barcelona, i 17 entitats i associacions professionals del sector cultural. Una taula sectorial per analitzar la crisi actual del sector i, especialment, el desenvolupament en la preparació de la situació postconfinament a curt, mig i llarg termini.


Dimecres 22 d'abril:

Reunió a distància amb Albert Batet i la Comissió de Cultura de JuntsXCat i 7 entitats i associacions professionals del sector de les arts escèniques. Una taula sectorial sobre l'impacte de la crisi actual en ele sector i la recerca de camins per trobar solucions.


Divendres 24 d'abril:

- Reunió amb la Diputació de Barcelona per trobar solucions de contractació de cara al postconfinament. Hem fet diverses propostes que els hi han agradat i que treballaran per mirar de dur-les a terme.


- Reunió de les associacions membres de ConArte.