Què necessites trobar?

REUNIONS DE LA SETMANA DE L’11 AL 15 DE MAIG

Publicado el 15 de Mayo de 2020

DILLUNS 11

- Reunió amb l’ ICEC: presentació de les modificacions en les bases de les subvencions 2020 en les línies plurianuals, de muntatge en contret, d’infraestructura.

- Reunió de l’àrea de formació per planificar i definir la formació pel darrer semestre del 2020.


DIMARTS 12

- Reunió sobre la definició de les píndoles formatives amb la resta d’associacions (TTP, dansa, circ i gestió cultural): reunió per re formular i adaptar les propostes de les píndoles a la nova situació.


- Reunió amb l’ICUB: presentació de les mesures adoptades per l’Ajuntament de Bcn en matèria cultural, estat actual de les subvencions i els ajuts extraordinaris en motiu de la COVID19, i actualització de les accions que estan en marxa i les que s’iniciaran un cop s’aixequi l’estat d’alarmaDIMECRES 13

- Reunió d’equip: reunió setmanal de l’equip de gestió de l’associació: àrees d’atenció al soci/ sòcia, d’administració i comptabilitat, comunicació interna i externa, de formació i àrea legal.


- Reunió grup impulsor del Manifest “Sortir de la crisi” de CCOO per parlar de les propostes per continuar donada la COVID19 i tot l’ impacte en el sector


DIJOUS 14

- Reunió amb algunes entitats del sector per establir sinergies i acords de col·laboració.


DIVENDRES 15

- Reunió de la Comissió Artística del 8è cicle Lectures Dramatitzades per decidir les propostes que formaran part d'aquest cicle. Hem rebut un total de 22 propostes de direcció. Aviat sabrem els escollits.DOBLATGE

Per fer un seguiment sobre l’acord en les mesures de prevenció en els estudis de doblatge, aquesta setmana s’han fet visites als estudis Delux i Sonilab. Vam poder veure com ambdós estudis apliquen correctament les mesures de prevenció i higiene acordades. Tots dos estudis ho tenien tot com havíem quedat: mampares, gel desinfectant de mans, kit de neteja dels elements de treball, etc. Els treballadors estaven molt satisfets amb les condicions de seguretat en les que estaven treballant i els se sentien ben segurs.

Si com a treballadors en els estudis de doblatge us trobeu amb alguna anomalia en matèria de seguretat, demanem que ens ho feu saber i nosaltres ens posarem en contacte amb l’estudi perquè se segueixin els protocols acordats.


CONARTE

- Reunió sobre Observatorio (AMPOS, AMPROBAND, SMAC, FECED, CONARTE) 

- Reunió RDL 11/2020 (CCOO, UGT, UAA, CONARTE)