Què necessites trobar?

Residència Creativa Fènix amb un 10% de descompte!

Publicado el 13 de Septiembre de 2023


Els associats i associades disposen d’un descompte del 10% en la participació de la residència creativa FÈNIX, que consisteix en una estada individual –d'una a dues setmanes de durada– en un espai de treball i intercanvi, on cada professional pot realitzar el seu propi projecte de caràcter interdisciplinari.

Amb un entorn en plena natura i les comoditats de l'allotjament, a la residència els assistents poden utilitzar els equipaments segons les seves necessitats en una localització perfecta on es podran concentrar i desconnectar de la rutina. Rocallaura proporciona el suport perfecte perquè puguin centrar-se en les propostes individuals o col·lectives.

A la residència hi conviuen escriptors, guionistes, directors, actors, dramaturgs, traductors, acadèmics, professionals de les arts visuals i tota mena d'il·lustradors i artistes per treballar en els seus projectes i enriquir-se culturalment, fomentant la retroalimentació entre ells.

Si us interessa, aquí trobareu els enllaços tant de la web amb TOTA la informació i del formulari d'inscripció: https://linktr.ee/fenixrocallaura

Per tal de gaudir del descompte, heu d’indicar que sou persona sòcia de l’AADPC al final del formulari d’inscripció.

També podeu fer un cop d’ull al seu compte d'IG: https://www.instagram.com/fenixrocallaura