Què necessites trobar?

RENOVAT EL CONVENI DE COL·LABORACIÓ ENTRE L’AADPC I EL SITGES FESTIVAL DE CINEMA FANTÀSTIC DE CATALUNYA 2019

Publicado el 04 de Octubre de 2019

Un any més, hem renovat el conveni de col·laboració amb el Festival de Cinema Fantàstic. Aquest acord recull els següents avantatges per als associats:


DESCOMPTES PER A ASSOCIATS

L’AADPC ha renovat el conveni de col·laboració amb el SITGES Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, pel qual els associats de l'AADPC tindran dret a un 20% de descompte en la compra d'entrades del Festival. Aquestes entrades s’hauran d’adquirir a taquilles, presentant el carnet de l'AADPC.


ACTIVITATS PROFESSIONALS AMB INVITACIONS PER ALS ASSOCIATS
Masterclass amb Sam Neill
Actor neozelandès reconegut mundialment per cintes inolvidables del fantàstic com La posesión (Andrzej Zulawski, 1981), La caza del Octubre Rojo (John McTiernan, 1990), Parque Jurásico (Steven Spielberg, 1993) o En la boca del miedo (John Carpenter, 1994)– rebrà a Sitges 2019 el Gran Premi Honorífic. En una llarga trajectòria que s'inicià a l'any 1977 amb Perros de presa, de Roger Donaldson, Neill ha participat en més de 75 pel·lícules i més de 45 produccions per a la televisió. Altres títols imprescindibles de la seva filmografia són El piano (Jane Campion, 1993), El hombre bicentenario (Chris Columbus, 1999) o las series Peaky Blinders, Alcatraz o Los Tudor.

Dissabte 12 d'octubre a les 16.00h
CARPA NORAY (Hotel Meliá Sitges)
Disposem de 30 invitacions
Taula rodona – Act Locally, Think Globally
Conversa entre directors de càsting amb experiència internacional, que compartiran el seu coneixement sobre el sector i discutiran estratègies per a directors, productors i actors. Amb Nancy Bishop i Stéphane Foenkinos. Modera: Luci Lenox. Presenten: Pep Armengol y Mònica Garcia.

Dijous 10 d'octubre a les 11.00h
a l'espai INDUSTRY HUB (Sales Llevant 3-4 de l'Hotel Meliá Sitges)
Disposem de 30 invitacions

Les invitacions s'assignaran per sorteig. Per tant, els interessats en assistir-hi cal que ompliu aquest FORMULARI abans del dimarts 8 d’octubre. A partir d'aquell moment tancarem els llistats i sortejarem les invitacions entre tots els associats inscrits. Al llarg d'aquella mateixa tarda, els afortunats rebreu un correu electrònic amb la confirmació de plaça.

Per motius de demanda, us preguem màxim compromís d’assistència. Si us apunteu al llistat i us toca, és importantíssim que vingueu. No poden quedar seients buits a la sala.