Què necessites trobar?

MASTERCLASS AMB SUSAN SARANDON A SITGES

Publicado el 28 de Septiembre de 2017

En el marc del Sitges Festival internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya s’ha organitzat una masterclass amb l’actriu nord-americana Susan Sarandon que tindrà lloc el proper dissabte 7 d’octubre a les 13:30 h. a l’Espai Norai de l’Hotel Melià Sitges.


L’actriu nord-americana visitarà Sitges per rebre el Gran Premi Honorífic d’aquesta 50a edició del festival. Ha protagonitzat cintes extraordinàries del gènere fantàstic com la pel·lícula de culte The Rocky Horror Picture Show (Jim Sharman, 1975) –la qual es projectarà en sessió especial amb la seva presència per retre-li homenatge –, El ansia (Tony Scott, 1983) o Las brujas de Eastwick (George Miller, 1987). A més de títols tan recordats com Thelma y Louise (Ridley Scott, 1991), El cliente (Joel Schumacher, 1994) o Pena de muerte (Tim Robins, 1995). Amb tota la seva extensa filmografia s’ha convertit en una de les grans dames de Hollywood.

Disposem de 50 invitacions individuals per assistir a la masterclass de l’actriu.

Els interessats cal que ompliu aquest FORMULARI abans del dimecres 4 d’octubre a les 12 h.

A les 12:30 procedirem a fer el sorteig entre tots els associats inscrits.

Per motius de demanda, us preguem màxim compromís d’assistència. Si us apunteu al llistat i us toca, és importantíssim que vingueu. No poden quedar seients buits a la sala.

La masterclass serà exclusivament en anglès.

Organitza:


Amb la col·laboració de:


I el patrocini de:L'AADPC rep el suport de: