Què necessites trobar?

L'IVAN RUIZ S'INCORPORA A L'EQUIP D'ENTREACTE

Publicado el 26 de Junio de 2020

L’Iván Ruiz s’ha incorporat aquesta setmana a l’equip d’Entreacte com a responsable comercial i divulguació de la revista. El seu objectiu principal és ampliar la seva distribució més enllà de la ciutat de Barcelona i incrementar el seu nombre de lectors. Des de l'AADPC desitgem que la seva feina doni molts fruits. 

A continuació incloem una breu presentació que ens ha fet arribar ell mateix per donar-se a conèixer:

"Sóc l’Ivan Ruiz, tinc 40 anys i sóc de Vic. M'agrada practicar esport, sobretot atletisme, disciplina a la que vaig estar vinculat com a esportista d'elit. També m'agrada la cultura, la cuina, viatjar i estar amb la família i amics. Em considero una persona molt inquieta i amb moltes ganes d'aprendre i afrontar nous reptes.

A nivell professional sóc Tècnic Superior en Informació i Comercialització Turística, Diplomat en Turisme i Gestor Cultural (Màster Universitari en Gestió Cultural).

La meva experiència ha estat vinculada uns anys al sector turístic principalment a nivell comercial, també he estat vinculat a l'administració pública durant 11 anys com a Tècnic de Joventut i també he estat vinculat al sector cultural, social i educatiu.

A partir d'ara estaré vinculat a l'AADPC a l'àrea comercial i de divulgació de la publicació Entreacte.

Salutacions"