Què necessites trobar?

LECTURA DRAMATITZADA ''SALOMÉ'' AL TEATRE SAGARRA DE SANTA COLOMA DE GRAMANET

Publicado el 26 de Noviembre de 2020

Dimecres 16 de desembre a les 19 h
al Teatre Sagarra 
(Carrer del President Companys, 27,
Santa Coloma de Gramenet)

Obertura de portes a les 18.00hContinuem el 8è Cicle de Lectures Dramatitzades amb l’obra "Salomé" d'Oscar Wilde. Aquesta lectura està inclosa dins els actes de commemoració de l'Any Xirgu, sent l'acte de clausura d'aquesta celebració.  En aquesta ocasió comptarem amb la participació d'Àngela Jové, Amàlia Sancho, Marta Ossó, Montse Alcoverro, Vanessa Segura i Júlia Bonjoch, sota la direcció de Juanjo Marín i la col·laboració de David Anguera.


Corre el 1918, l'any de la grip espanyola. El Paral·lel és una de les avingudes amb més teatres i barraques de fira del món. En un d'aquests teatres, potser un vingut a menys i que aspira a ser un teatre reconegut, una companyia constituïda únicament per dones es reuneix per fer una primera lectura, un primer intent d'aixecar una obra que arriba precedida per l'escàndol: el poema dramàtic Salomé, d'Oscar Wilde.

Per a aquesta lectura, que celebra l'any Margarita Xirgu, hem volgut rescatar l'esperit de l'època en la qual la Xirgu va encarnar la seva versió de Salomé. Així, no és tant una recreació històrica com una creació a partir d'algunes característiques teatrals i vitals d'aquell moment. Per aconseguir-ho hem creat una companyia de dones inspirades totes elles en dones excepcionals de l'època. A partir d'aquest imaginari, doncs, la nostra lectura pretén nodrir-se de l'esperit del teatre de varietats de principis de segle XX, d'un teatre amb esperit de barracot, amb regust de fira i de cuplet.


Entrada lliure - Aforament limitat
Per a una millor gestió de les entrades, imprescindible confirmació prèvia.


CONFIRMA LA TEVA ASSISTÈNCIA


El video d'aquesta lectura es penjarà al canal de youtube AADPC comunicació 

Per mesures de seguretat el programa de mà no te'l podrem donar imprès. Descarrega-te'l


Organitza:Amb la col·laboració de:

Amb el suport de: