Què necessites trobar?

LECTURA DRAMATITZADA ''QÜESTIÓ D'HONOR'' A LA SALA DAU AL SEC

Publicado el 04 de Octubre de 2019

Dilluns 21 d'octubre a les 20.00h
a la sala Dau al Sec
(Carrer de Salvà, 86, Barcelona)


Ens vam conèixer a la disco que anem sempre, ell sabia qui era jo pel seu amic, que va al meu institut. Vaig acceptar la seva invitació d'anar amb ells a passar un dia lluny de la nostra ciutat. També hi va venir la meva millor amiga. Mai hagués imaginat que el dia podia acabar així. (Ellena, 17 anys.)

Fins on som capaços d'arribar per defensar el nostre honor, allò que ens fa merèixer el respecte i l'amor propi i dels altres? Quin impacte directe té el llegat del patriarcat en els joves i en les seves interaccions? I finalment, el poder de la història i el context sociopolític poden ser detonants en les nostres accions o impulsos?

En finalitzar la lectura els assistents podran participar en una xerrada moderada pel periodista i director de la revista Entreacte, Manuel Perez, amb la directora Carla Torres Danés i el seu equip artístic.


PLACES EXHAURIDES


L'equip artístic de Qüestió d'honor està assajant el muntatge d'aquesta mateixa obra, que s'estrenarà a la sala Dau al Sec el proper 21 de novembre de 2019.


Organitza:Amb la col·laboració de:Amb el suport de: