Què necessites trobar?

LECTURA DRAMATITZADA ''IDOTI IRANTI'' A LA SALA VERSUS GLÒRIES

Publicado el 05 de Junio de 2018

Dilluns 18 de juny a les 20.00h
a la Sala Versus Glòries
(Carrer Castillejos, 179, Barcelona)

Comunicar-se mai havia estat tan fàcil i ràpid. La immediatesa i els filtres fan que tot sigui més còmode i agradable. La lletjor i el pessimisme són mals del passat. La felicitat és l'objectiu. “Brodytech, la felicitat del demà”. No miris enrere. Ni al teu voltant. Pots estar orgullós del teu present, si no ho estàs del teu passat? Els records desagradables s’han d’oblidar? I si amaguen bocins de felicitat? Els somnis són realitat o ficció?

“Idoti Iranti (Deixalles)”, escrita per Eu Manzanares, és una drama social, estructurat com a thriller i amb un toc futurista.

Gerard Oms serà l’encarregat de dirigir aquesta lectura dramatitzada que pretén anar més enllà del lament i vol apel·lar directament al públic i a les conseqüències reals de tota la boràgine de consum tecnològic dins d’una societat líquida com l’actual; la devastació d’espais naturals que està desenvocant en la destrucció d’ecosistemes sencers i a la inhabilitat d’algunes parts del planeta.

En finalitzar la lectura els assistents podran participar en una xerrada amb el director de la peça, Gerard Oms, i tot el seu equip artístic.


Entrada lliure - Aforament limitat
Per a una millor gestió de les entrades, imprescindible confirmació prèvia.


CONFIRMA LA TEVA ASSISTÈNCIA


Organitza:


Amb la col·laboració de:


Amb el suport de: