Què necessites trobar?

L’AADPC RECOLZA LA CONSOLIDACIÓ DEL SALÓ DEL CINEMA I DE LES SÈRIES

Publicado el 07 de Febrero de 2018

L’AADPC ha estat present, per tercer any consecutiu, al Saló del Cinema i de les Sèries a La Farga de L’Hospitalet que s’ha celebrat el primer cap de setmana de febrer. Durant tres dies, aquest Saló ha tornat a reunir el món del cinema i les sèries en un mateix espai amb un munt d’activitats, xerrades i exposicions adreçades als professionals de l’audiovisual i al públic en general.


El president de l’AADPC, Àlex Casanovas, va participar el dia 30 de gener a la Roda de Premsa de presentació d’aquesta edició, juntament amb el director del Saló, Àlex Murrull; el regidor de Cultura de l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat, David Quirós, i el president del recinte ferial La Farga, José Mª García Mompel. Van destacar davant dels mitjans un augment del nombre d’expositors d’empreses relacionades amb el sector audiovisual i també de la quantitat de xerrades amb especialistes i professionals del món del cinema.


La jornada de Taules Rodones va inaugurar el Saló del Cinema. Aquest any les taules han estat de Directors/es de càsting, Directors/es artístics i Guionistes. Àlex Casanovas va ser l’encarregat d’exposar les conclusions de les tres taules i moderar la xerrada final entre els ponents i el públic, la gran majoria dels quals eren estudiants relacionats amb el món audiovisual i joves professionals. Casanovas va encoratjar-los a perseverar i no defallir en els seus projectes.


A la tarda els nostres amics de Raindance Barcelona van convidar el president de l’AADPC i la coach i associada, Laura Jou, al Grand Mixer, que aquest mes es va desenvolupar dins del marc del Saló del Cinema. Una conversa distesa sobre la feina de l’actor i com afecten les noves plataformes televisives en l’actuació dels professionals davant la càmera, va donar pas al Mixer, moment per establir networking, en definitiva, xarxa de contactes.