Què necessites trobar?

L’AADPC PARTICIPA AL SALÓ DEL CINEMA I LES SÈRIES I ELS ASSOCIATS TINDREU UN DESCOMPTE EN LA COMPRA D’ENTRADES

Publicado el 24 de Enero de 2018

Per tercer any consecutiu, l’AADPC estarà present al Saló del Cinema i les Sèries del 2 al 4 de febrer a la Farga de L’Hospitalet. Ens trobareu a l’estand número 32.3.

Es tracta d’un saló de tres dies de durada on s'hi poden trobar 114 expositors d’empreses relacionades amb el cinema (marques, fabricants, botigues, editorials, escoles de cinema, merchandising, ...); 35 xerrades i conferències amb els millors especialistes i professionals del cinema i les sèries i 15 exposicions i activitats.

A més, l’Àlex Casanovas, com a president de l’AADPC, farà la presentació del Saló a la roda de premsa que tindrà lloc el proper 30 de gener a les 13 h; moderarà les conclusions de les taules rodones de cinema el divendres 2 de febrer de 10 a 13:30 h, i a més, el mateix dia 2, participarà com a convidat d’honor al Gran Mixer Raindance de 18 a 20 h.

Per tot això, els associats de l’AADPC podran gaudir d’un 20% de descompte en la compra d’entrades del saló en el següent enllaç http://salondelcine.com/entradas

El codi descompte per poder comprar les entrades anticipades: AADPC-Salodelcinema2018

Recordeu que en el moment d’entrar haureu de presentar el carnet de l’AADPC per validar el descompte.

MÉS INFORMACIÓ DEL SALÓ