Què necessites trobar?

L’AADPC PARTICIPA A LA 6a TROBADA D’ESPAIS DE CREACIÓ I PRODUCCIÓ DE CATALUNYA

Publicado el 14 de Diciembre de 2021


El proper dijous 16 de desembre la Xarxa d'espais de creació i producció de Catalunya, Xarxaprod, organitza la 2a Trobada d'espais de creació i producció de Catalunya que tindrà lloc de 10 a 14.30h a La Capella (C/ de l'Hospital, 56, Barcelona).

En aquesta jornada, sota el títol Com compartir pis. Clàusules per l'acord de convivència entre artistes i centres de producció, es pensarà en la relació entre creadores i centres de creació i producció en termes igualitaris, que no utilitaris, fent conviure els nostres objectius, agendes, interessos i modes de treball. L’objectiu és aproximar-nos i apropiar-nos dels instruments jurídics, el seu llenguatge i els seus formats per fer-los servir com a eines útils amb què pensar la convivència, a través de convocatòries, prestació de serveis, residències, o qualsevol de les formes de relacionar-nos.

Les advocades de l’AADPC, Ana Airas i Andrea Leunda, hi participaran per explicar els llenguatges i les fórmules jurídiques, i les seves adaptacions a les parts interessades.

Programa:

10:00h Presentació de la Jornada a càrrec de Pilar Cruz, comissaria, i David Marin, president de Xarxaprod.

10:15h Càpsula jurídica 1: Instruments jurídics: formats i possibilitats. A càrrec d’Abel Garriga, de Garriga Advocats, assessor jurídic de la PAAC.

11:00h Càpsula jurídica 2: Llenguatges i fórmules jurídiques. Adaptacions a les parts interessades. A càrrec d’Andrea Leunda i Ana Airas, advocades de l’AADPC.

11:45h Pausa

12:15h Laboratori d'idees per a convocatòries cuidades. Presentació a càrrec d’artistes i sòcies residents a La Escocesa

13:00h Grups de treball

14:00h Presentació del projecte Residències artístiques: Tres pre-Posicions.
Un projecte d'investigació de Pau Catà sobre residències artístiques en temps pandèmic, finançat per la beca de recerca 2021 de l'OSIC.

Activitat amb inscripció prèvia.

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS