Què necessites trobar?

L’AADPC ACULL ASSOCIATS I AGENTS DEL SECTOR DE LES ARTS ESCÈNIQUES AL SEU ESTAND DE LA LLOTJA PROFESSIONAL DE FIRA DE TÀRREGA

Publicado el 14 de Septiembre de 2018

L’AADPC va estar present a un dels mercats d’arts escèniques més importants, Fira de Tàrrega, durant el segon cap de setmana de setembre.

L’acte inaugural va comptar amb la presència, entre d’altres personalitats del món de la cultura, de la consellera de Cultura, Laura Borràs. Va ser un acte marcat per una ovació espontània per part dels professionals assistents a la Llotja al director artístic, Jordi Duran, que aquesta edició tanca la seva etapa professional a la fira.


El divendres 7 va començar amb la presència de l’advocada del departament jurídic de l’AADPC, Andrea Leunda. El nostre estand va convidar els professionals presents a la Llotja per donar-los resposta a dubtes de caire laboral i d’aquesta manera, donar a conèixer un dels principals serveis que oferim als nostres associats.


A continuació, a l’espai de presentacions de la Llotja, la secretària general de l’AADPC, Rosa Andreu, va presentar el nou equip de direcció de la revista Entreacte, Manuel Pérez i Aída Pallarès. Director i sotsdirectora respectivament, van explicar que els canvis introduïts a la nova etapa de l’Entreacte no són només de disseny amb un nou logo, sinó també de contingut. Van assenyalar les noves seccions com una aposta perquè l’Entreacte es converteixi en plataforma de reflexió del sector de les arts escèniques i audiovisuals, posant especial atenció a les dones, a la creació i al que es fa arreu del món.


Aquesta presentació va comptar també amb la presència del director artístic de FiraTàrrega, Jordi Duran, col•laborador de la secció ‘Tribuna’ de l’últim número de l’Entreacte que, segons paraules d’Aída Pallarès, “va escriure una carta d’amor a aquest món on estem, Tàrrega, que és patrimoni de tots”.

Quinze associats i tretze programadors/es van participar dissabte als Speed Meetings que organitzem des de fa cinc anys. La trobada de reunions ràpides, on els nostres associats tenen l’oportunitat de presentar els seus projectes escènics a programadors/es d’ajuntaments, festivals i teatres, es va desenvolupar aquest any a la nova ubicació de l’AuditoriPRO, La Granja.


Fira Tàrrega ha tancat aquesta edició amb la mirada posada a rellegir l’espai públic i amb un balanç positiu, amb una ocupació del 96% en espectacles de pagament i 1.000 professionals acreditats procedents de 37 països.