Què necessites trobar?

L’AADPC a la segona edició de SAGA, saló del gaming

Publicado el 27 de Noviembre de 2023


El saló, organitzat per Plataforma per la Llengua amb el suport de la Generalitat de Catalunya, es durà a terme a la Farga de l'Hospitalet de Llobregat entre l'1 i el 3 de desembre, un dia més que l'any passat, i duplica pràcticament l'espai, amb 7.000 metres quadrats.

L'espai firal passa de 50 a 75 expositors, es creen 50 nous punts per jugar a videojocs actuals i retro, la LAN Party creix amb més hores i escenari propi, i augmenten les activitats professionalitzadores i el debat sobre les escletxes del sector (gènere, inclusió i accessibilitat).

En el marc del saló, que aspira a ser l'esdeveniment de referència del gaming en llengua catalana, es lliuraran els Premis SAGA, que incorporen una categoria per al videojoc en català amb més impacte social, i un premi de l'AMIC al creador en català de l'any de continguts sobre videojocs.

Us convidem a assistir aquest dissabte 2 de desembre a les 17:30 h a la taula rodona sobre el doblatge de Sayonara Wild Hearts i la situació del doblatge al videojoc, a càrrec de Ricard Soler, actor de doblatge, traductor i membre del projecte ce trencada i Txell Sota, actriu de doblatge de videojocs i membre de l’aadpc!