Aquest dilluns, 11 de juny, els professionals del sector de les arts escèniques i audiovisuals, representants institucionals i els nouvinguts a la professió es van reunir per celebrar junts la Festa de la Professió de l’AADPC. La Fabra i Coats, un altre cop, va ser un marc idoni per al retrobament entre professionals.
Enguany, van ser convidats els graduats de les escoles de teatre i de cinema del curs 2016-17 per compartir amb els futurs companys de professió la nostra Festa d’Estiu. Prèviament havien assistit a la Benvinguda a la Professió, activitat que cada any organitzem per informar-los sobre la importància de l’AADPC com a pont entre el món acadèmic i el professional, guiant-los en les primeres passes dins d’aquest sector.
Una cerveseta Estrella Damm, de benvinguda, ben fresqueta, i les patates chips Frit Ravich van amenitzar els primers moments en els que el fotocall va ser el protagonista. Mentrestant, rebíem els nostres associats, col·laboradors i representants de les institucions convidades, entre les quals, destaquem la directora de la Fundació Antigues Caixes Catalanes, Belén Latorre, i l’actor i director dels Premis BBVA de Teatre, del quals l’AADPC forma part del jurat. També vam poder saludar a l’actor Sergi Mateu i el seu equip de la Delegació d’AISGE a Barcelona.
A continuació, l’empresa de càtering La Teva Barra, que l’any anterior havia preparat unes fideuàs a l’exterior del recinte, enguany va oferir als assistents un pica-pica, molt de la terra, composat per platets d’embotits casolans, croquetes, fideuà i mandonguilles amb trompetes de la mort.
Havent sopat, el president de l’AADPC, Àlex Casanovas, va agrair als assistents la seva presència i va brindar amb tots ells pel present i el futur de les seves carreres professionals amb una copa de cava Gramona.
La vetllada va transcórrer en un ambient distès i relaxat amb música de fons, elements ideals per fomentar l’esperit de col·lectiu i propiciar l’intercanvi d’experiències entre els professionals del nostre sector.