Què necessites trobar?

JA TENIM SELECCIONADES les obres del 12é cicle de Lectures Dramatizades!

Publicado el 14 de Mayo de 2024


En aquesta convocatòria hem rebut 17 propostes de direcció i 180 propostes d’interpretació dels quals la Comissió Artística, formada per membres de l’AADPC d’AISGE, han seleccionat tres projectes.

La primera lectura que has d’agendar és ‘M'he casat amb tu per alegria’ escrita per Natalia Ginzburg i dirigida per la sòcia Maria Casellas pel dilluns 8 de juliol a les 19 h al Teatre Romea.

Continuem amb la segona lectura que no pots faltar amb ‘Records salvatges’ escrit i dirigit pel soci Lluís Altés i que tindrà lloc dilluns 7 d’octubre a les 19 h a l’Espai Actua.

Finalment, però no menys emocionant, tancarem aquest 12è edició de lectures dramatitzades amb ‘Veurem Balenes des de la Terrassa’, escrit i dirigit pel soci Ivan Andrade,  i ens trobarem dimecres 27 de novembre a les 19 h a la Sala Beckett.

Volem agrair a tots els associats i associades de l’AADPC i d’AISGE que ens hagin fet arribar la seva proposta de direcció per formar part d’aquest 12è cicle de lectures dramatitzades, que mantenim com una aposta de continuïtat professional.

A partir d'ara, les directores/directors començaran el procés de selecció entre els intèrprets que s'hagin presentat a la convocatòria d'enguany.

Aviat donarem a conèixer els equips artístics!