Què necessites trobar?

Iniciem el 12è cicle de lectures dramatitzades amb 'M’he casat amb tu per alegria' dirigida per la sòcia Maria Casellas

Publicado el 05 de Junio de 2024


Iniciem el 12è cicle de lectures dramatitzades amb M’he casat amb tu per alegria escrita per Natalia Ginzburg i dirigida per la sòcia Maria Casellas pel   dilluns 8 de juliol a les 19 h al Teatre Romea. 

 

L’elenc d’intèrprets esta composat per l'actriu Assun Planas, les sòcies Andrea Portella, Míriam Escurriola i el soci Marc Pujol.

 

Sinopsi:

Fa una setmana del casament del Pietro i la Giuliana, una parella que fa poc més d’un  mes que es coneixen. Ell és un advocat de classe benestant, cansat d’una vida  convencional on regna l’ordre. Ella, una excèntrica noia d’origen rural i humil que, després  de marxar de casa als disset anys, s’ha espavilat per si sola en una ciutat que no li ha estat amable. El Pietro ha convidat a la seva mare a dinar, que no veu amb bons ulls  aquest casament precipitat. Tota una prova de foc per a la jove que dista molt dels valors  tradicionals de la mare i que busca noves fórmules per entendre l’amor i trobar la felicitat.

 

M’he casat amb tu per alegria és la primera obra de teatre de Natalia Ginzburg, amb uns  personatges que tant es qüestionen les bases de la seva existència com parlen de les  coses més banals. Amb diàlegs vius i delirants, la peça retrata una societat aferrada a les  seves tradicions que entra en contradicció amb les noves realitats socials que van apareixent. Una reflexió sobre els mecanismes de la felicitat; l’amor i l’enamorament; i  l’equilibri entre esquivar el destí o sotmetre-s’hi.


Entrada lliure, inscripcions aquí!