Què necessites trobar?

Hi ha espai a Catalunya per la creació? · Activitat paral·lela del Festival Grec 2024

Publicado el 14 de Junio de 2024


El divendres 28 de juny arriba al Teatre Lliure de Montjuïc la trilogia de la Needcompany: 'Billy's violence', 'Billy's joy' i 'Billy's violence + Billy's Joy', el 2 de juliol a Heartbreak Hotel 'Sis hectàrees d'oliveres', el dimecres 3 de juliol al Teatre Lliure de Gràcia 'Morir lo hace todo el mundo' de José y sus hermanas i el dilluns 8 de juliol al Mercat de les Flors 'Un cos sense talent' de Monte Isla.

 

Amb l'arribada de tots aquests espectacles al Festival Grec, s’ha organitzat aquesta taula rodona perquè puguem conèixer de què van aquests espectacles i puguem parlar sobre com es desenvolupa la creació a casa nostra.

 

Natalia Barraza s'asseurà amb Nao Albet (Needcompany i 'Sis hectàrees d'oliveres'), Marta Díez (José y sus hermanas), Rut Girona (Monte Isla) i David Marin (director de la Nau Ivanow) per parlar de les seves experiències i d'aquests espectacles que arriben al Festival.

 

DADES GENERALS:

Dilluns 17 de juny a les 20 h

al Heartbreak Hotel – Barcelona

DURADA:  1 hora aprox.

IDIOMA:  Català

 

Entre totes les persones assistents se sortejarà una invitació doble per veure 'Sis hectàrees d'oliveres' el dijous 4 de juliol a les 19:30h a Heartbreak Hotel.

Més informació i inscripcions aquí