Què necessites trobar?

FORMACIÓ AMB DESCOMPTE: Taller Intensiu// Teatre Documental: arxiu, biografia i dispositiu

Publicado el 29 de Abril de 2024DESCRIPCIÓ:

Durant dues sessions es procedirà amb una revisió introductòria dels elements fonamentals en el treball amb arxiu biogràfic per a la posada en escena contemporània.

 

En la primera sessió s’analitzarà alguns treballs del col·lectiu La laura palmer i farem exercicis d'escriptura a partir del relat biogràfic.

 

En la segona sessió es desenvoluparà un laboratori d'escenificació provant diferents dispositius i procediments.

 

QUAN?

2 sessions presencials el dijous 23 i divendres 24 de maig

de 9 a 13 h

a la Sala Fènix

 

PREU: 120 €

PREU AMB UN 10% DE DESCOMPTE PER A PERSONES SÒCIES


 

Per a més informació i inscripcions, pots escriure a productora.teatro@gmail.com


Inscripcions fins al 20 de maig 

Sobre Italo Gallardo Betancourt (Stgo, 1984)

S'ha especialitzat en la direcció de projectes en el camp de les pràctiques del real, explorant diferents formats: documentals escènics, cinema expandit, site-specific i performance sonora.

Entre els anys 2008 i 2023 va formar part del col·lectiu la laura palmer desenvolupant més d'una desena de projectes escènics. Aquests s'han presentat en diferents llocs de Xile, Mèxic, Argentina, Perú, Colòmbia, Brasil, Estats Units i Espanya.

Entre els anys 2012 i 2017 va ser performer en el documental escènic "El año en que nací" de la directora argentina Lola Arias, projecte que va tenir funcions en diferents ciutats de Llatinoamèrica, Estats Units, Europa i Austràlia.

Entre altres institucions, ha col·laborat amb festival Espais Revelats, Goethe Institute Mèxic, Fundació Siemens, Casa del llac Unam, Teatre Galpó de Guevara, New York Theater Workshop, Festival Fira Tárrega, Festival de Manizales, Festival Santiago a Mil, Festival Santiago Off,Festival Cielos del Infinito, Sesc Sao Paulo, Britànic de Lima, Teatro Nacional Chileno, Centro Cultural GAM,  Teatre Ictus, Centre Nau, Teatre La Memòria i Universitat de Xile.