Què necessites trobar?

Formació amb descompte: taller de d’expressió teatral a través de la dansa índia KHATAK

Publicado el 13 de Mayo de 2024


El divendres 24 de maig, Eva Mas impartirà a una de les sales de la Fundació Espai, Casa Sabater de Girona, un taller de khatak de Índia, un dels estils de danses de la Índia on l'expressió teatral és bàsica i es defineix per l'ús dels gestos anomenats mudres.

 

 Aquesta dansa és considerada sacra i curadora perquè ajuda a regular la energia vital i a focalitzar l'atenció i l'emoció.KHATAK/ El que explica històries:

Una dansa teatre originària del nord de Índia, que és transitada de gurú a alumnes des de temps immemorials. El seu significat és: El que explica històries " i realment és així. A través d'una expressió plena de símbols mitjançant el ús dels mudres aquesta dansa ens transporta al nostra interior més autèntic i ens transforma.

 

- T'has preguntat alguna vegada com la dansa pot ser una forma de connexió espiritual i curació?

 

 -T'agradaria explorar una forma única d'expressió artística que vagi més enllà de la dansa convencional?

 

 - T'imagines poder experimentar una connexió profunda entre l'art de la dansa i la curació interior?


Submergeix-te en un viatge espiritual a través del curs de dansa sagrada de l'Índia Khatak, on cada moviment té un propòsit més enllà de l'estètica. 


Aquest curs es centra en l'aspecte curatiu dels mudres, gestos simbòlics que no només expliquen històries, sinó que també actuen com a eines terapèutiques.DADES GENERALS:

Divendres 24 de maig

Horari: Dues possibilitats! T’informaran trucant al 679496464

Lloc: Espai Casa Sabater, Girona

Places limitades a 7 persones.

Preu: 45 €

10% de descompte per socis de l’AADPC

 


SOBRE EVA MAS:

Professora superior de música, ballarina i actriu, autora, mestre en Arts escèniques, guanyadora d'una de les beques a la innovació i la creació dins el camp del pensament i la música a l'any 2021 que otorga el departament de cultura de la Generalitat de Catalunya,ha publicat diversos llibres vers la salut i el Art.