Què necessites trobar?

FORMACIÓ AMB DESCOMPTE: : 'Cos, espai i acció' per José Luis Raymond

Publicado el 30 de Mayo de 2024


Un any més, LaJoven obre les seves portes a l'estiu amb una nova experiència de creació escènica col·lectiva. En aquesta ocasió treballaran amb José Luis Raymond, director i escenògraf, i la creació musical en directe d'Alberto Granados Reguilón.

 

Els tallers #ExperienciaLaJoven, des de fa deu anys, són un espai de trobada per a joves artistes on experimentar i crear sota la guia d' artistes consolidats, donant sempre el protagonisme al treball d'elenc i el grupal.

 

Enguany es treballarà sobre el diàleg entre el plàstic i l'escènic, i com les diverses manifestacions artístiques poden conviure i alimentar-se entre elles a l'hora de generar una dramatúrgia.

 

El taller estarà també acompanyat per l'equip tècnic i de producció de LaJoven. Té una durada de sis dies i està adreçat a joves artistes i creadors amb interès per l'escènic i/o el plàstic i en la convivència de les diferents disciplines artístiques.

 

Es valorarà l'experiència artística prèvia i es buscarà generar un grup amb la major diversitat possible en el perfil dels seus participants.


QUAN?

Del 24 al 29 de juny

de 10 h a 14 h

a la LaNave (Seu de LaJoven) - MADRID

 

EQUIP:

Idea i direcció del taller: José Luis Raymond

Creació musical: Alberto Granados Reguilón

 

FORMACIÓ AMB UN 10% DE DESCOMPTE PER A PERSONES SÒCIES DE L’AADPC

 

DESCRIPCIÓ:

L'art contemporani s' ha anat transformant gradualment a mesura que els trobades entre les diferents disciplines artístiques no han volgut quedar-se ancorades en els seus idearis i han necessitat seguir les seves transformacions per trobar maneres diferents amb les quals desenvolupar els seus mitjans expressius.

 

La pintura, el teatre, la dansa, la música, l' escultura com a arts visuals i sonores han contribuït a contagiar-se i a dialogar entre elles. Les avantguardes del segle XX van ajudar a aquesta trobada i els creadors actuals continuen amb el seu desenvolupament.

 

La pintura esdevé forma, l'espai en acció, el cos en escenografia i el moviment en personatge. Tot és útil per portar-nos a entendre que les combinacions de les expressions abstractes, simbòliques o conceptuals permeten construir nous diàlegs amb els quals crear i establir les dramatúrgies visuals i així, continuar amb les conciliacions plàstiques i escèniques reconvertides en materials autònoms de pensament i condició.


CONTACTE:

Si tens qualsevol dubte pots trucar al 910140453 o escriure a contacto@lajoven.es 

 

INSCRIPCIONS AQUÍ

Visita el web aquí