Què necessites trobar?

ÈXIT D'ASSISTÈNCIA A LA PÍNDOLA SOBRE SUBVENCIONS 2018

Publicado el 02 de Febrero de 2018

El passat dilluns 29 de gener va tenir lloc a l’Arts Santa Mònica una Píndola formativa sobre Subvencions.

Alferd Fort, gerent de l’APCC, va obrir la sessió oferint una descripció del panorama d’ajuts que existeixen en arts escèniques. Va esbossar breument les subvencions que convoca el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, les de l’ICUB (Institut de Cultura de Barcelona), les de l’ IRL (Institut Ramon Llull) i les de l’ INAEM (Instituto Nacional de Artes Escénicas y de la Música). La seva intervenció, breu però molt útil, va finalitzar amb dues recomanacions; la primera, perdre la por a demanar subvencions. I la segona, recordar que si per tirar endavant un projecte es depèn exclusivament de la concessió d’una subvenció, val més no demanar-la o re enfocar el propi projecte.

Després d’aquesta presentació i ja en l’àmbit del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, va ser la directora de l’Àrea d’Arts Escèniques de l’ICEC (Institut Català de les Empreses Culturals), Nèlida Falcó, qui va explicar el marc de concessions que ofereix aquest ens. El seguirien Edgar Garcia, director de l’ SDE (Servei de desenvolupament Empresarial), Sílvia Duran (Directora de l’àrea de Públics) i Antònia Andúgar (Directora de l’àrea de Mercats). Dintre el mateix Departament de Cultura però per part de l’OSIC (Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural), van ser Marga Sanjuan i Laura Bové les que van exposar les línies d’ajut existents.

La segona part de la sessió, de caràcter pràctic, va brindar l’oportunitat a tots els assistents a fer consultes als tècnics responsables de cadascuna de les àrees exposades.

Si us vau quedar sense plaça per assistir a aquesta píndola, ara podeu veure el video de la sessió.