Què necessites trobar?

ENGEGUEM EL 10è CICLE DE LECTURES DRAMATITZADES AMB 'SEMÀFOR' A LA SALA BECKETT

Publicado el 14 de Septiembre de 2022

Dimarts 4 d'octubre a les 19 h 
a la Sala Beckett 
(Carrer Pere IV, 228-232, BCN) Engeguem el 10è Cicle de Lectures Dramatitzades que arriba amb una novetat! 

Per celebrar els 10 anys de lectures dramatitzades, tots els assistents podreu participar en un concurs on haureu de respondre 5 preguntes sobre lectures passades. 

A cada lectura d'aquest cicle farem un concurs diferent, per tant, seran 4 lectures, 4 concursos i 4 premis.

Vine a veure la lectura de l'obra "Semàfor", participa al primer concurs i podràs guanyar dues invitacions per una obra de la programació de La Beckett!!

L'obra "Semàfor", d'Octavi Egea Climent, és un text premiat al V PREMI DE TEATRE CIUTAT DE GANDIA que encara no s'ha estrenat mai. La proposta estarà dirigida per l'associada Eva Losada amb la participació de Sílvia Sabaté, Gemma Amorós, Màrius Hernàndez i Pau Oliver.


SINOPSI 

Un noi de setze anys fa jocs malabars en una cruïlla de carrers i passa el barret entre els cotxes aturats en el semàfor. “Si quan acabes de fer malabars algú, en lloc de donar-te unes monedes, t’ensenya un bitllet, ja saps què vol.” Una dona li entrega cada dia unes monedes. Un home, també. La dona convida el noi al seu apartament. L’home li ofereix un treball estrany, gens convencional. Però les coses no són com semblen; un tràgic accident ocorregut tres anys abans ha deixat seqüeles que es manifesten en el present. “Quan sóc a l’hospital no he de pensar res. Tampoc no he de fer res. Només deixar que passin les hores.”


EQUIP ARTÍSTIC

Sílvia SabatéGemma AmorósMàrius HernàndezPau OliverDirecció: Eva Losada


NOTES DE L'AUTOR

SEMÀFOR està basat en un fet real.

Em preguntava com deuen suportar viure unes persones que han patit un tràgic accident com el que sofreixen els protagonistes. Poden buscar l’escapatòria al dolor imaginant una realitat inventada? Aquesta falsa realitat pot deixar al descobert coses amagades? L’espectador és testimoni de les realitats que transcorren en paral·lel, la falsa i la verdadera, a través de flash-backs que l’inciten a esbrinar quina és una i quina és l’altra.

El text però, no ofereix respostes; planteja preguntes, les preguntes que es fan els protagonistes en la seva solitud.

Octavi Egea Climent


Entrada lliure - Aforament limitat
Per a una millor gestió de les entrades, imprescindible confirmació prèvia.


CONFIRMA LA TEVA ASSISTÈNCIA


El video d'aquesta lectura es penjarà al canal de youtube AADPC comunicació 


Organitza:Amb la col·laboració de:Amb el suport de: