Què necessites trobar?

CONVOCATÒRIA DE DIRECTORS/ES D'ESCENA QUE TINGUIN PROPOSTES DE TEXTOS PER AL VI CICLE DE LECTURES DRAMATITZADES

Publicado el 01 de Febrero de 2018

El termini de presentació de propostes finalitzarà el 28 de febrer de 2018.


L’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya, juntament amb la Fundación AISGE i la Fundació Romea fan pública la convocatòria per al sisè cicle de lectures dramatitzades que tindrà lloc al llarg del 2018. S'hi podran presentar tant els associats de l’AADPC com els d’AISGE.

Es duran a terme un total de quatre lectures adscrites en dues categories: dues seran d'obres escrites originàriament en català i dues d'autors internacionals, és a dir, originalment escrites en una altra llengua que no sigui el català. Les propostes poden ser d'obres clàssiques o contemporànies.

En una primera fase, s'obre la convocatòria per a què els directors/es d'escena aportin una proposta de lectura.

Per participar-hi cal que:

- envieu el dossier, amb totes les parts especificades a les BASES GENERALS, a l'adreça bustia@aadpc.cat
- ompliu aquest FORMULARI.

A fi de fomentar la contractació del major nombre possible de directors, els que ja han sigut seleccionats per dirigir una lectura en alguna de les edicions anteriors, quedaran exclosos del llistat de candidatures d'enguany.

Un cop rebuts tots els projectes, la comissió els avaluarà i es reunirà amb els directors preseleccionats. Així que s’hagin decidit els quatre directors definitius, s’elaborarà la programació i els directors començaran el procés de selecció entre els actors que es presentin a la segona fase de la convocatòria. Aquesta no s’obrirà fins al mes de març.

Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a bustia@aadpc.cat