Què necessites trobar?

CONTINUEM DEL 10è CICLE DE LECTURES DRAMATITZADES AMB 'HONG KONG HADDOCK' A LA SALA VERSUS GLÒRIES

Publicado el 05 de Octubre de 2022

Dilluns 24 d'octubre a les 19 h 
a la Sala Versus Glòries 
(Carrer de Castillejos, 179, BCN) 

L'obra "Hong Kong Haddock", de Josep Julien, va guanyar el Premi Fundació Romea al 2008 i s’havia d’estrenar al mateix teatre Romea la temporada 2010-11, però per diverses circumstàncies es va estrenar finalment a Reus en el marc del circuit amateur.

La proposta estarà dirigida per l'associat Martí Torras Mayneris amb la participació d'Àngel Cerdanya, Mireia Illamola, Bernat Cot, Frank Capdet i Carles Gilabert.

Per celebrar els 10 anys de lectures dramatitzades, tots els assistents podreu participar en un concurs on haureu de respondre 5 preguntes sobre lectures passades. Vine a veure la lectura de l'obra "Hong Kong Haddock", participa al concurs i podràs guanyar dues invitacions per una obra de la programació de la sala Versus Glòries!


SINOPSI 

La colla del Tintin queda radicalment trastocada un cop han tornat de la lluna. El jove reporter s’embarca en una nova aventura, però aquest cop en solitari: ha rebut l’oferta de presentar el seu propi programa televisiu i no perd ni un minut en acceptar-la. És a partir d’aquí que la llegendària colla es va dissolent progressivament, com mai pensàvem que podia passar. Cada integrant se centra en la seva veritable passió; la del capità Haddock és, però, la més destructiva: el whisky escocès. Sumit en el seu propi caos i dolgut per la traïció del seu company, decideix perseguir-lo i amenaçar-lo amb la seva pròpia mort i la del gosset, en Milú. S’alia amb un noi xinès, que l’ajuda i el recolza davant les amenaces constants del Sargent O’Alley. Inculpat per un crim que no ha comès, tancat a la presó Wanchai tower, rebrà l’ajuda dels seus eterns camarades.


EQUIP ARTÍSTIC

Àngel Cerdanya Mireia Illamola Bernat Cot Frank Capdet Carles Gilabert Direcció: Martí
Torras MaynerisEntrada lliure - Aforament limitat
Per a una millor gestió de les entrades, imprescindible confirmació prèvia.


CONFIRMA LA TEVA ASSISTÈNCIA


El video d'aquesta lectura es penjarà al canal de youtube AADPC comunicació 


Organitza:Amb la col·laboració de:


Amb el suport de: