Què necessites trobar?

COMENÇA LA RECOLLIDA DE FONS PER DOTAR LA BECA SONDHEIM DE CREACIÓ

Publicado el 20 de Mayo de 2022


Des de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya, amb la col·laboració del Festival Grec i el Grup Focus, impulsem una nova beca per contribuir a la creació del teatre musical al nostre país, La Beca Sondheim de Creació.

Es tracta d’una beca dedicada a l’admirat compositor i lletrista Stephen Sondheim, una de les màximes icones del teatre musical a nivell internacional, que va morir el passat mes de novembre.

Neix amb la intenció de donar suport econòmic a un equip de creadors/es (compositor/a, lletrista, llibretista, director/a) amb l’objectiu que escriguin una peça de teatre musical en un termini comprès entre els 6 i els 9 mesos.

La beca es dotarà de les donacions recaptades per la Fila 0 durant el Festival Grec juntament amb la taquilla del concert 'Celebrant Sondheim al Condal' que es durà a terme al Teatre Condal de Barcelona a finals d’any, que dotaran el procés creatiu de l'equip guanyador per a desenvolupar la creació d'un muntatge musical.

Aquesta beca es gestionarà a través de l’AADPC gràcies a les aportacions recollides durant el Festival Grec i pel grup Focus.


Ja pots col·laborar amb la Beca Sondheim de Creació fent una aportació a la Fila 0 del Grec

El Festival Grec acollirà aquest estiu un concert homenatge al compositor nord-americà amb un repartiment de 8 joves artistes del teatre musical del nostre país, acompanyats per una orquestra de 40 músics dirigida per Xavier Torras.

La Fila 0 permetrà al públic realitzar un donatiu a aquesta iniciativa amb la possibilitat d’assistir, o no, al concert.

El Grec ha creat l'Esdeveniment Beca Sondheim, perquè tot el públic del Grec pugui fer aportacions, més enllà del dia de l'homenatge.

Es poden fer aportacions de 25 €, 50 €, 75 € o 100 € o qualsevol altra quantitat.

El nom de tota la gent participant apareixerà en el material de difusió del projecte. A partir dels 50 € de donació, els participants estaran convidats al pitching de selecció de l’equip guanyador.