Què necessites trobar?

'CACOPHONY' A DAU AL SEC SERÀ L’ÚLTIMA LECTURA DEL 10è CICLE DE LECTURES DRAMATITZADES

Publicado el 08 de Noviembre de 2022

Dilluns 28 de novembre a les 19 h 
a Dau al Sec
(Carrer de Salvà, 86, Bcn) 


Obertura de portes a partir de les 18:30 h
Benvinguda amb copa de cava per celebrar el 10è aniversari


Cacophony és un text d’autoria britànica, de la dramaturga Molly Taylor. És una proposta dirigida per l'associada Anna Serrano Gatell amb la participació de Clara de Ramon, Júlia Molins, Joana Vilapuig, Max Grosse Majench, Eleazar Masdeu i Mireia Illamola.

Per celebrar els 10 anys de lectures dramatitzades, abans de començar la funció oferirem una copa de cava de benvinguda a tots els assistents. A més, podreu participar en el concurs del 10è aniversari, on haureu de respondre 5 preguntes sobre lectures passades. Vine a veure la lectura de l'obra Cacophony, participa al concurs i podràs guanyar dues invitacions per una obra de la programació de Dau al Sec!


SINOPSI 

La peça explica la història de l’ascens a la fama una noia després d’una publicació a instagram sobre una manifestació d’un judici per violació molt controvertit.

Teixint una complexa xarxa de fama i vergonya, Cacophony explora el poder que tenen les xarxes socials per alliberar noves veus valentes i, amb la mateixa rapidesa, enfonsar-les. L’obra està inspirada per les idees del llibre de Jon Ronson, So You've Been Publicly Shamed.

“Quan es produeixen aquests linxaments públics com cops de drons a distància, ningú pensa en lo cruel que pot ser el nostre poder col·lectiu. El floc de neu no ha de sentir-se mai responsable de l'allau".
Jon Ronson


EQUIP ARTÍSTIC

Clara de Ramon Júlia Molins Joana Vilapuig Max Grosse Majench Eleazar Masdeu Mireia Illamola Direcció: Anna
Serrano GatellEntrada lliure - Aforament limitat
Per a una millor gestió de les entrades, imprescindible confirmació prèvia.


CONFIRMA LA TEVA ASSISTÈNCIA


El video d'aquesta lectura es penjarà al canal de youtube AADPC comunicació 


Organitza:Amb la col·laboració de:Amb el suport de: