Què necessites trobar?

Tot allò que no et diran en una audició

amb Marc Montserrat-Drukker (Director d’escena i de càsting) i Pau Baiges (Director musical i pianista)

DATES:
Dissabtes 8 i 15 de juny
HORARIS:

de 9:30 h a 14:30 h 

LLOC:
a l'Escola Eòlia (C/ Casp 82, baixos, Barcelona)
PREU:

Socis/ sòcies de l’AADPC i AISGE: 80 €

Socis/ sòcies de l’AGT, de l’APCC, de l’APdC i TTP: 120 €      

Alumnes de l'Institut del Teatre, d'Eòlia i Escola Aules: 120€     

No socis/ sòcies: 160 €

ADREÇAT A:
actors i actrius professionals de text i teatre musical
INSCRIPCIONS:
Accés al formulariUn taller de preparació al càsting dirigit a actors, cantants i ballarins professionals d’espectacles en viu. Un càsting no hauria de ser un càstig... si vas ben preparat. Un taller de càsting que t’ajudarà a: Assabentar-te... Conèixer... Entendre... Preparar-te... Executar... Esperar... Acceptar... tot allò que no t’explicaran. 

 

Un taller on es treballaran tots aquells aspectes al voltant del càsting que necessites saber per anar-hi ben preparat i convertir-ho en un fet tan quotidià com necessari. És imprescindible assumir les eines per trobar l’equilibri entre aconseguir que la excepcionalitat de l’acte no ens ofegui però sense perdre-li el respecte i dedicació que mereix. Saber aprofitar al màxim aquella oportunitat que se’ns ofereix, amb tant respecte per aquells que ens poden obrir la porta com per nosaltres mateixos; sense vanitat però sense complexos.  

 

Una audició és una intercanvi entre professionals que decideixen dedicar el seu temps per conèixer-se els uns als altres. Però a diferencia d’un curs, un workshop o una assaig... l’objectiu és d’aconseguir l’amor a primera vista, aquí i ara. Una trobada més o menys fugaç on hem de ser capaços de mostrar, sense deixar-nos vèncer per les inseguretats, el què sabem fer, el què som i què podem oferir y aportar al projecte pel qual estem audicionant Un repte intens i emocionant on cada cop ens hi juguem molt.


Som conscients de la importància però molts cops desconeixem que: apuntar-se, preparar-se y presentar-se a una audició, requereix, com qualsevol altre disciplina, dels coneixements i tècniques específiques. Les circumstancies del càsting no es repeteixen en cap altre moment del procés creatiu, per tant és un fet aïllat i l’hem de valorar, considerar i cuidar com a tal. A l’igual que faríem a la primera cita amb algú que volem conquerir, agradar i que s’enamori de nostres. 


****************************** 


Serà un taller pràctic repartit en dos dissabtes per donar temps a treballar i posar en pràctica tot allò que hàgim aprés el primer dia.  

 

Previ al començament del taller:  

 Us enviarem una convocatòria fictícia per dos projectes a escollir: un per una obra de text i un per un musical. Haureu de preparar i enviar el material (CV , fotos y vídeos) per a participar en les audicions Un cop “acceptats” us enviarem el material que us heu de preparar: textos, cançons, etc.  

 

1er dissabte (“Primera convocatòria audicions):

-         Audició del text y/o cançó que us hàgiu preparat.  

-        Xerrada sobre  el procés de càsting  a partir de l’anàlisi del material enviat i les peces d’audició interpretades.  

-        Exposició de totes aquelles eines i trucs a l’hora de presentar-se a una audició a partir d’entendre què busquen i pensen els directors de càstings, directors d’escena, els directors musicals, els coreògrafs i els productors.  

 

2on dissabte (“Segona convocatòria audicions”):

- 2ª presentació de les peces d’audició noves aplicant els nous coneixements. 

-        Treball interpretatiu en el marc del càsting de forma individual.  

-        Valoració, torn de preguntes i conclusions finals.  

 

Quedeu tots contractats! Sobre Marc Montserrat-Drukker:

Des del febrer de 2019 treballa amb l’Antonio Banderas com a Director de Producció i Relacions Internacionals del Teatro del Soho CaixaBank (Màlaga). On també és General Manager i Director de Casting de les tres grans produccions musicals: A Chorus Line, amb reposició de la direcció i la coreografia de Baayork Lee, codirigit i coprotagonizat per l’ Antonio Banderas, i guanyador de 4 XIII Premios Teatro Musical al Millor Musical, Millor Actor Protagonista, Millor Direcció i Millor Coreografia; Company, guanyador del Premio MAX 2022 al Millor Musical, dirigit i protagonizat per l’Antonio Banderas; i el musical “Gypsy” que estrenarà a l’octubre de 2024. Com a Director d’Escena, recentment ha dirigit la comèdia En la Pista de John Godber, produïda pel mateix Teatro del Soho CaixaBank.

Llegeix la biografia al complet AQUÍ!


Sobre Pau Baiges: 

Director musical d' “A chorus line” (Madrid 2021) i director musical adjunt de “Company” (2022) dirigits i produïts per Antonio Banderas, actualment és director musical adjunt de “Chicago” produït per SOM PRODUCE, s'ha format a Barcelona, Alemania i Bèlgica i ha treballat per tota Europa com a pianista de cambra, repertorista i director de diversos projectes de música escenificada com l'obra "Master Class" de Terrence McNally protagonitzada per María Bayo y dirigida per Marc Montserrat-Drukker. Actualment és professor del Master de Teatre Musical a la facultat “Tai Arts” de Madrid.