Què necessites trobar?

Prevenció de violències masclistes i lluita per la igualtat d’oportunitats a les entitats i organitzacions d’arts escèniques: abordatge i resposta

DATES:
16 de novembre
HORARIS:

De 10 a 13 h

LLOC:
En línia
PREU:

Activitat gratuïta

ADREÇAT A:
Sessió adreçada a totes les professionals del món de les arts escèniques, posant especial atenció en les companyies i equipaments o entitats.
INSCRIPCIONS:
Accés al formulari


Les associacions d’arts escèniques AADPC (Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya), APDC (Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya), TTP (Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics), AGT (Associació Gironina de Teatre), APCC (Associació de Professionals de Circ a Catalunya) i l’APGCC (Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya), en col·laboració amb l’SDE (Servei de Desenvolupament Empresarial), presenten dues sessions en línia sobre com abordar les agressions i les violències sexistes en l’àmbit de les arts escèniques i els seus projectes professionals:

         1. Lluita contra les violències sexistes en l’àmbit de les arts escèniques (9/11/2023)

     2. Prevenció de violències masclistes i lluita per la igualtat d’oportunitats a les entitats i organitzacions d’arts escèniques: abordatge i resposta

Aquesta segona sessió és una activitat participativa en què es treballarà el posicionament ètic de les entitats sobre l’assetjament sexual i per raó de sexe, amb una explicació sobre els procediments que cal dur a terme per tal de garantir una resposta efectiva, tenint en compte les mesures de prevenció. 

Objectius:

- Aproximar-nos al marc legal existent per a la prevenció i intervenció per fer front a les desigualtats entre homes, dones i persones no-binàries en l’entorn laboral.

- Conèixer les diferents eines i mesures que existeixen per combatre i erradicar la desigualtat i la discriminació de gènere en l’àmbit laboral.

- Conèixer eines en l’àmbit laboral per prevenir l’assetjament sexual, per raó de sexe, per orientació sexual o identitat o expressió de gènere, i intervenir-hi.