Què necessites trobar?

MASTER CLASS AMB EL DIRECTOR ARGENTÍ ALEJANDRO GILES

DATES:
25, 26 i 27 de febrer de 2019
HORARIS:
de 10 a 14h
LLOC:
Sala Versus Glòries (c/ Castillejos, 179)
PREU:
Socis AADPC i AISGE: 60 €
Socis AADPC aturats*: 48 €
No socis: 120 €

*Aquesta situació s’ha d’acreditar amb el document del SOC.
ADREÇAT A:
Actors i actrius
INSCRIPCIONS:


Entrenament de tres trobades de quatre hores cada una, on revisarem les eines, el procediment i el funcionament de l’actor, així com també la sensorialitat que dona vida a l'acció i al pensament.


Alejandro Giles és director, actor i mestre d’actors. Forma i entrena actors en el seu estudi a Buenos Aires i en seminaris per arreu del món. És coach d’actors i de cinema. Actualment dicta seminaris i dirigeix a Espanya, Colòmbia i Argentina. Prepara la seva primera posada en escena a Berlí, Alemanya.

Format a Buenos Aires por Agustín Alezzo, Alejandro va completar el seu entrenament professional amb Augusto Fernández (Argentina), Chrys Hayes (RADA, Inglaterra), Rony Dengel i Fred Rolf (EEUU) i Eugenio Barba (Dinamarca). És speaker i coach en Creativitat, Oratòria i Comunicació par al Grup Talex Internacional. Capacitador per al Consejo Federal de Inversiones (CFI) i l’Instituto Nacional de Teatro (INT). Ha desenvolupat produccions culturals de tota classe i dimensions, des d’obres de càmera fins a òperes de carrer amb 300 artistes en escena. Els seus espectacles s’han vist en festivals internacionals i obtengut premis tant a Argentina com a Europa.

Organitza:


Col·labora:


Amb el suport de: