Què necessites trobar?

L'OFICI DE.... DIRECTOR/A D'ESCENA

DATES:
dijous 28 d'octubre de 2021
HORARIS:
de 16 a 18 h.
LLOC:
per Zoom
PREU:
socis/es AADPC o AISGE: gratuït
no socis/es: 10€
membres d'altres assoc. prof.: 5€
ADREÇAT A:
actors, actrius, directors, directores, creadors i creadores
INSCRIPCIONS:L’objectiu és adquirir una visió profunda sobre la figura del director/a d’escena, la necessitat de la seva aparició i adquirir coneixements sobre els principals representants del naturalisme, constructivisme i del teatre simbolista.

D’aquesta manera es pretén conèixer la configuració de la figura del director/a d’escena, com es gesta, quines són les seves tasques i per què suporta tanta rellevància. Es realitzarà un viatge pels principals fils de la direcció escènica, els orígens, els cultius existents per sorgir dita figura fins a arribar als representants del teatre naturalista i simbolista.


ALBERT RUIZ. Llicenciat en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona i màster d’Estudis Avançats de Teatre per la UNIR; també a completat la seva formació amb cursos d’interpretació, teatre musical, dansa, cant i música. Ha treballat amb diverses produccions i directors de teatre com: Paco Mir, Víctor Álvaro, Josep Ma Mestres, Joan Avellan, Gaston Core, Festival Grec de BCN, cia. MenúTeatral, Teatre Kursaal, Mercat de les Flors. És membre fundador de la cia. Bratislava i director de l’Escola d’Arts Escèniques de Manresa – EAEManresa, compartint docència amb altres centres i escoles de teatre.

Organitza:


Col·labora:


Amb el suport de: