Què necessites trobar?

Lluita contra les violències sexistes en l’àmbit de les arts escèniques

DATES:
9 de novembre
HORARIS:

de 10 a 13h

LLOC:
en línia
PREU:

Activitat gratuïta

ADREÇAT A:
Equips artístics i companyies
INSCRIPCIONS:
Accés al formulari


Quan es treballa en companyia, es generen dinàmiques, formes de treballar, inèrcies i relacions de poder que no estan desvinculades del sistema patriarcal en què vivim, ni de la socialització diferencial de gènere que hagin rebut les persones que conformen els equips. En aquest sentit, es poden instaurar uns valors i formes de treballar que no només dificultin la identificació o denúncia d' agressions masclistes, sinó que de forma més o menys subtil les estiguin sostenint o potenciant.

Així, en la prevenció de violències i la incorporació de la perspectiva de gènere o la mirada feminista en un sector, cal anar més enllà del que fem o diem, i posar atenció en com ho fem, especialment quan treballem de forma col·lectiva.

En aquesta sessió tractarem les violències masclistes centrant-nos en les especificitats del sector, i en com aplicar mesures de prevenció i cures en equips de treball estables o formats per a projectes puntuals.

Sessió adreçada a totes les professionals del món de les arts escèniques, prestant especial atenció en els equips artístics i el treball en companyies.