Què necessites trobar?

LA TERÀPIA DE SHAKESPEARE DE KELLY HUNTER PER A NENS I NENES AUTISTES (2a Edició)

DATES:
del 3 al 8 de juny
HORARIS:
de 10 a 18h
LLOC:
Centre d'Educació Especial Montserrat Montero (Camí Santa Quitèria, s/n, Granollers)
PREU:
gratuït (es pagaran 200€ a cada actor o actriu en concepte de transports i menjar)
ADREÇAT A:
Actors i actrius
INSCRIPCIONS:
data límit: 20 de maig formulari


Busquem a 10 actors o actrius en bona forma física i amb nocions de música, que siguin associats de l’AADPC o d’AISGE i que vulguin participar de l’experiència de ser formats per la pròpia creadora del programa de teatre terapèutic Hunter Beat.

L’actriu i directora de teatre britànica, Kelly Hunter, és la creadora d’un mètode per estimular els nens i adolescents que pateixen autisme, mitjançant les obres de teatre de Shakespeare. El Hunter Beat, com s’anomena aquest mètode, es basa en la tècnica del ritme de la mètrica que feia servir Shakespeare que propicia que els nens se sentin més tranquils i segurs. A més les expressions facials i les veus exagerades, clàssiques d’aquests tipus d’obres, són ideals per facilitar la comunicació.

El Centre d’Educació Especial Montserrat Montero, situat al terme municipal de Granollers, ja ha realitzat aquesta activitat en edicions anteriors. Aquest any s’organitzarà novament i els nostres socis podran gaudir d’aquesta experiència amb l’actriu britànica, que els podrà obrir moltes oportunitats i despertar en ells altres visions de la vida i de la seva professió.

PROGRAMA

- Els dies 3 i 4 de juny, de 10 a 14h i de 15 a 18 h, es realitzaran sessions dels actors amb la Kelly Hunter, per tal de preparar el que es durà a terme amb els nens.

- Els dies 5, 6 i 7, als matins, de 10 a 14h es realitzaran les sessions amb els nens i a la tarda, de 15 a 18h es continuarà treballant, només els actors i actrius.

- El dia 8 de juny, a les 12.30h, a la Sala Tarafa de Granollers, es farà la presentació de la feina feta als familiars i assistents.

Organitza:


Col·labora:


Amb el suport de: