Què necessites trobar?

IMPULSA LA TEVA CARRERA COM A INTÈRPRET DE CINEMA. LIDERA'T!

DATES:
dilluns 6, 13 i 20 de març
HORARIS:
de 10 a 13 h
LLOC:
Sala Ramon Muntaner, SGAE (Passeig de Colom, 6, BCN)
PREU:
Socis/es AADPC i AISGE:  100€ 
Altres assoc. pro.: 125€
Persona no sòcia: 200€ 
ADREÇAT A:
Actors i actrius
INSCRIPCIONS:


Tens la sensació que et falta focus o habilitats per accedir a la feina com a actor o actriu? Busques eines concretes per a saber què es rodarà aquest any? Busques eines per a crear-te un material que et faci sentir segur i que et representi? Vols aprendre a fer un selftape?


En els últims anys la producció cinematogràfica ha anat en augment gràcies a l'arribada de les plataformes i altres formes de producció, això vol dir que també s'incrementen les possibilitats dels i les professionals per accedir a la feina. Alhora la indústria i les maneres de treballar estan canviant, evolucionant i cal estar al corrent.

En aquest curs abordarem de forma pràctica i concreta la feina de gestió i promoció pels actors i les actrius que vulguin augmentar les possibilitats de treballar com a intèrprets de cinema:

- Objectius, focus i pla de treball.
-El meu millor perfil: el material que necessites per treballar i el treball de recerca abans de renovar el material.
-La importància de la base de dades i de l'actualitat cinematogràfica.
-Les eines concretes i aplicacions que et faciliten la feina.
-Com fer un bon selftape.
-Com contactar.

És convenient que els alumnes prenguin apunts o vinguin amb el portàtil a la classe. Entre sessió i sessió es farà una proposta de treball per casa per aplicar els conceptes que es vagin explicant.


Alícia Verdés és actriu, directora i acting coach. S'ha format i desenvolupat professionalment a Espanya, Alemanya i Escòcia. Amb més de 15 anys d'experiència professional ha treballat en cinema, teatre i televisió. Com a actriu ha treballat a "Salvados", "Barcelona nit d'hivern", "La Riera" o "Centro Médico", entre d'altres. És professora regular del grau d'art dramàtic a l'ESAD Eòlia i té una àmplia experiència com a docent i acting coach. Per a vehicular les seves creacions funda Lizzia Produccions on desenvolupen i produeixen ficció, a més, disposen d'un servei de consultoria i coaching per actors, directors i guionistes. Actualment, es troben amb la distribució de "I'm back, baby" que està obtenint seleccions i reconeixements arreu del món i alhora estan centrats en el desenvolupament del seu pròxim projecte.


Organitza:

Col·laboren:


Amb el suport de: