Què necessites trobar?

CREACIÓ I ENTRENAMENT ACTORAL: MÈTODE VIEWPOINTS AMB ARNAU MARIN I LA CIA TEATRE DE L'ENJOLIT

DATES:
del 8 a l’11 de maig 2017
HORARIS:
de 16 a 19h
LLOC:
La Caldera (Carrer d'Eugeni d'Ors, 12, 08028 Barcelona)
PREU:
Socis AADPC i AISGE: 110€
Socis AADPC aturats*: 90€
No socis: 220€
*Aquesta situació s’ha d’acreditar en el moment de la matriculació.
ADREÇAT A:
Actors, actrius, ballarins, músics, cantants, directors, dramaturgs, tècnics
INSCRIPCIONS:Us proposo un curs on treballarem l’entrenament i la creació teatral de manera paral·lela. Un treball que és alhora individual i en grup. Dedicarem un temps a entrenar-nos i familiaritzar-nos de manera individual en els conceptes dels Viewpoints. Un cop tinguem el llenguatge adquirit i el cos predisposat treballarem de manera grupal en l’exploració dels mateixos. El següent pas serà el de la composició. Aquí treballarem una creació dividits en grups i ens adonarem que generar material i crear peces teatrals és molt més senzill i divertit del que pensem.

Arnau Marín


Viewpoints és un dels mètodes teatrals amb més acceptació i més estesos als Estats Units. A Europa comença a introduir-se en l’entramat creatiu escènic. Es tracta d’un model de preparació actoral i de creació teatral, desenvolupat per la directora i pedagoga nord americana Anne Bogart i la seva companyia SITI Company. El seu origen és la dansa i, allunyant-se de les prerrogatives psicologistes imperants en el teatre, proposa un joc constant entre l’espai i el temps. Els Viewpoints diseccionen el teatre en nou conceptes per tal d’aprofundir i donar eines expressives per a la creació escènica.

És un taller pràctic i les places són limitades.

QUÈ CAL PORTAR: roba còmode completament negre, llibreta i estris per escriure. Ganes de jugar i d’experimentar.


ARNAU MARÍN: 
Ha estudiat a La Casona, Institut del teatre (Barcelona), Ecole Philipe Gaulier (Londres i París) i amb Anne Bogart i la SITI Company (Nova York). En aquests moments ensenya a l’ESART (grau superior de teatre) i també ha donat classes a l’Institut del Teatre, La Casona, al TNL (Teatre Nacional de Luxemburg), al teatre Excelsior (Florència) i en centres per adults i joves de Barcelona. + INFO


Organitza:


Col·laboren:


Amb el suport de: