Què necessites trobar?

Dramaburg

08 Febrer 2018 ~ 25 Febrer 2018

DATES: 
Del 8 al 25 de febrer

LLOC:
Teatre Tantarantana
Carrer de les Flors, 22

HORARIS:
de dijous a dissabte: 20h
diumenges: 18:30h

DURADA:
75 minuts

PREU:
A partir de 10€


FITXA ARTÍSTICA
Autor:
Carlos Perelló
Direcció: Guillem Gefaell
Intèrprets: Laia Alberch, Rafa Delacroix, Georgina Latre, Xavier Torra
Disseny de vestuari i escenografia: Margheritta Mantovani
Disseny de llums: Òscar Palenque
Espai Sonor: Guillem Gefaell
Producció i comunicació: Júlia Simó
Vídeos: Manel Arévalo


SINOPSI:

Un jove periodista es capbussa dins les entranyes de l’esdeveniment més glamurós de l’any. Retransmetent en directe per a tot el món, vol, amb una única pregunta, despullar l’estrella principal de l’espectacle, deixant en evidencia la seva superficialitat i inconsciència. Però la gala convertirà la puresa del periodista en part del espectacle, corrompent-la, utilitzant-la per mantenir l’audiència al màxim fins a un final explosiu.

Dramaburg és una reflexió sobre la civilització de l’espectacle. Sobre com convertim en producte tot allò que queda pur i natural en nosaltres, convertint-nos en còmplices i turistes de la destrucció del nostre món. Des de l’onze de setembre de 2001, la ficció i l’espectacularitat de Hollywood i dels mitjans de comunicació han servit per explicar-nos la construcció del nostre món. Aquest fenomen s’ha quotidianitzat i multiplicat de forma viral amb l’arribada de les xarxes socials. La nostra vida és a l’aparador, i ens sentim empentats a convertir la nostra experiència vital en un subproducte. Fins a on arribarà aquesta tendència?

Espectacle guanyador del 3r premi a la segona edició del Cicle DespertaLab, organitzat conjuntament per la Nau Ivanow i la Sala Àtrium

MÉS INFORMACIÓ