Què necessites trobar?

Cartellera - Originals, amb Carles Alarcón

11 Febrer 2024


DATES:

11 febrer 2024

LLOC:

Encuentro – Abrera

HORARI:

12.30 h

DURADA:

90 minuts

PREU:

Anticipada 10 €

Taquilla 12 €

FITXA ARTÍSTICA:

Intèrprets: Carles Alarcón, Josep Cambray, Sònia Catot, Maria Codony, Marc Lluís Fernández, Laura Font, Edu Hidalgo, Judit Malet, Mercè Martínez, Laura Miquel i Cristina Vallribera.

Piano: Miquel González.

Direcció: Carles Alarcón.

Idea original i producció: Marisol González (CrearCompartir)


SINOPSIS:

Carles Alarcon és el protagonista del segon concert d’ORIGINALS, II Cicle de Compositors Catalans de Teatre Musical. Com a actor, ha format part de musicals de creació, com A-Z, o El Misantrop (2023) de Sílvia Navarro i Eduard Tenas, Una Altra Estrena (2019-2022) de SUS4 Companyia, Artaban, Príncep de les Estrelles 2019-2022) d’A Grup Vocal, Bed & Breakfast (2019) d’Epidèmia Teatre i Tot el que no ens vam dir (2018-2019) d’Alícia Serrat i Miquel Tejada, així com de diversos workshops de musicals de creació.

Com a dramaturg i compositor, ha creat els cicles de cançons Si no t’hagués trobat i L’últim hit, la micropeça M, i els musicals Un cop acaba la cançó i 3 desitjos, estrenat a El Maldà de Barcelona i guanyador del premi Teatre Barcelona a Millor Espectacle Musical de Proximitat; i de dos premis Teatremusical.cat.

Els concerts del cicle ORIGINALS consten d’un repertori integrat totalment per cançons escrites per cadascun dels compositor, interpretades per diferents intèrprets professionals del teatre musical. Cada compositor té total llibertat per preparar el seu programa i per triar els intèrprets del seu concert, creant així un recital únic e irrepetible, en el qual es podran escoltar tant temes inèdits, com temes que ja han format part d’algun espectacle.

Catalunya és bressol de molts professionals creadors de teatre musical que sovint no tenen la plataforma necessària per promoure les seves obres ni per posar en peu els seus espectacles. És per aquest motiu que Crear i Compartir vol donar veu a aquests músics, per tal que puguin mostrar el treball que han realitzat en els darrers anys, molt del qual no ha pogut sortir encara a la llum.

La primera edició del cicle ORIGINALS va ser impulsada per Marisol González, Mariona Castillo i l’entitat nunArt i va tenir lloc el 2018 a nunArt Guinardó, espai de convivència artística on cada setmana hi tenen lloc entrenaments, residències i mostres de treballs en procés. El 2018 el cicle va comptar amb els concerts de sis compositors que, anys després, han consolidat la seva carrera artística: Alicia Serrat, Dani Campos, Andreu Gallen, Miquel Tejada, Ferran González i Marc Sambola.

MÉS INFORMACIÓ I ENTRADES