Què necessites trobar?

Cartellera - No entenc els homes

14 Abril 2024 ~ 20 Juny 2024


DATES:

Diumenge 14 d’abril

a la Fabra i Coats

(dins de la programació

del Festival Mutis)

 

Del 16 de maig

al 20 de juny 

a L'autèntica

 

HORARI:

14/04 a les 19 h

 

Del 16/05

al 20/06 a les 21 h

 

DURADA:

60 minuts


PREU:

Bolo al Festival Mutis 15 €

Programació a L'autèntica 16 €

FITXA ARTÍSTICA:

Autoria i direcció:

Verónica Pallini

 

Intèrprets:

Carles Anglada

Jordi Gil

Javier Osuna

Miguel Poch

Ángel Serna

Sebastià Tomás


SINOPSIS:

Una obra de teatre documental  sobre què significa ser home, explicada per homes.

Què els passa als homes davant el context actual? Com se senten en un moment històric on la seva figura està al punt de mira i comença a esquerdar-se?

 

Aquest espectacle no pretén donar respostes tancades sobre el tema sinó generar disparadors i interrogants que ens permetin pensar-nos des d’altres llocs socials possibles.  

 

"No entenc els homes" va de sentiments, resistències i contradiccions. És una obra de teatre documental que evidencia com es perceben els homes a ells mateixos, i on el 98% del text escènic són els relats dels participants d’una investigació de llarga durada amb un enfocament antropològic.

 

Verónica Pallini ha realitzat més de 30 entrevistes a homes en les ciutats de Buenos Aires i Barcelona, 5 focus groups amb, aproximadament, 50 participants en total, entre ambdues ciutats. A Barcelona, s’han convocat dos laboratoris de treball en els quals es va plasmar en un pla performatiu i teatral el que es va reflexionar en les trobades. 

 

Després de deu mesos d’assaig i treball entre la directora i els intèrprets, neix aquesta obra de teatre documental que intenta obrir un espai on els homes relatin les seves vivències individuals i col·lectives.


Festival Mutis: Més informació

Programació L'autèntica: Més informació