Què necessites trobar?

Cartellera - MALPARIDA

02 Desembre 2022 ~ 09 Gener 2023

DATES: 
fins al 9 de gener 2023

LLOC:
La Badabadoc
C/ Quevedo, 36, bajos, BCN

HORARIS:
de dijous a dilluns a les 20h

DURADA:
85 min

PREU:
16-20€


FITXA ARTÍSTICA

Autoria: Laura Verazzi
Direcció: Ángela Palacios
Repartiment: Lis Moreno, Martí Costa Olivé, Carla Torres Danés
Producció executiva: Mireia Isal
Espai escènic y dissey de vestuari: Yaiza Ares
Disseny d'il·luminació i so: Carlos Calvo
Fotografia: Carlos Montilla


SINOPSI:

La Isabel té un nadó de sis mesos i està incòmoda, alguna cosa no va bé i això ha començat a afectar les relacions amb el seu fill, Gabriel, i amb la seva parella.

Un dia es retroba amb una gran amiga de qui s’havia distanciat, la Blanca, que apareix amb un embaràs avançat i amb moltes preguntes sobre el part, amb els temors propis d’una futura mare que, a més, tindrà el nadó sola. La Isabel l’acompanyarà en el procés de recerca d’un part respectat. Així doncs, emprendrà un camí que permetrà descobrir, juntament amb la seva amiga, l’origen dels problemes que té a casa: haver patit violència obstètrica.

En aquest drama ple de pinzellades de comèdia, les relacions dels personatges, les pors i els relats es creuen amb les circumstàncies que els originen: talls ficcionats de la història i dels inicis de l’obstetrícia com a disciplina. Tot això des del punt de vista d´eminències, personatges icònics i persones influents, són moments càpsula que intervenen en la història central i que estableixen les bases de les pràctiques actuals i les seves conseqüències.

MÉS INFORMACIÓ